ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Олександр Челядин

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1242

Дата реєстрації:

14.04.2021

Проголосовано:

28.04.2021 12:39:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1242

Текст:




  

 

Про прийняття в комунальну

власність мережі водопроводу

 

 

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розгулявши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Ч.А.С.» від 17.03.2021 №14, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дати згоду на безкоштовне прийняття в комунальну власність мережі водопроводу, яка з’єднює вул. Романенка з вул. Львівська (протяжність  водопроводу 306 м , діаметр 160 мм) від товариства з обмеженою відповідальністю «Ч.А.С.».

2. Доручити управлінню комунальної власності Калуської міської ради прийняти у комунальну власність нерухоме майно вказане в п. 1 цього рішення та підписати Акти приймання-передачі.

3. Управлінню комунальної власності в місячний термін прийняти нерухоме майно вказане в п. 1 цього рішення у комунальну власність Калуської міської територіальної громади та передати його КП ‟Водотеплосервіс” для збільшення статутного капіталу.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.

 

Міський голова                                                                  Андрій Найда