ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Олександр Челядин

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1239

Дата реєстрації:

14.04.2021

Проголосовано:

28.04.2021 12:43:41

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1239

Текст:


Про приватизацію об’єкта комунальної

власності Калуської міської територіальної

громади,  шляхом проведення електронних

аукціонів (вул. Гірничорятувальників, 1)

 

      Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про приватизацію державного та комунального майна”, розглянувши службову записку начальника управління комунальної власності Калуської міської ради Олександра Челядина від 12.04.2021 №01-15/1-1/63, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності Калуської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році нежитлову будівлю, орієнтовною площею 267,7 кв. м., за адресою: м Калуш, вул. Гірничорятувальників, 1, шляхом продажу об’єктів права комунальної власності на аукціоні, у тому числі: аукціон з умовами; аукціон без умов; аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій; аукціон із зниженням стартової ціни; аукціон за методом вивчення цінових пропозицій.

  2. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради (Олександр Челядин) здійснити заходи щодо приватизації об’єкта комунальної власності,  визначеному в пункті 1 цього рішення, шляхом продажу об’єктів права комунальної власності на аукціоні.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького. 


 

Міський голова                                                                 Андрій Найда