ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1198

Дата реєстрації:

02.04.2021

Проголосовано:

28.04.2021 15:20:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1198

Текст:




Про надання дозволу на розроблення                 

проєкту землеустрою щодо відведення              

земельної ділянки в оренду

громадянам Бабінській О. Й.,

Бабінському Н. В. та Бабінському Б. В.

 

 

           Розглянувши заяву громадян Бабінської Оксани Йосипівни,  Бабінського Назара Васильовича та Бабінського Богдана Васильовича про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120,  123 Земельного кодексу України, беручи до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна, номер запису про право власності: 15935424 від 15.08.2016, номер запису про право власності: 15935816 від 15.08.2016 року та номер запису про право власності: 15935846 від 15.08.2016 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Дати дозвіл громадянам Бабінській Оксані Йосипівні,  Бабінському Назару Васильовичу та Бабінському Богдану Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,1417 га, яка знаходиться на вул. Івано-Франківська, 2, м. Калуш, для обслуговування котельні.

          2. Зобов’язати громадян  Бабінську Оксану Йосипівну,  Бабінського Назара Васильовича та Бабінського Богдана Васильовича подати на розгляд і затвердження міською радою проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

 

 

           4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                             Андрій Найда       

ДОДАТКИ

1 Бабiнс_кi.pdf Переглянути