ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

1217

Дата реєстрації:

08.04.2021

Проголосовано:

28.04.2021 15:24:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1217

Текст:


  

  

Про розгляд звернень громадян                             (_________  сесія  восьмого

щодо затвердження документацій                          демократичного  скликання)

із землеустрою

 

 

    Розглянувши заяви громадян, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 22, 35, 36, 40, 81, 116, 118, 121, 122 Земельного Кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА :

 

1. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних дiлянок) громадянам пільгових категорій, згiдно з додатком 1.

2. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних дiлянок) громадянам пільгових категорій, згiдно з додатком 2.

3. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних дiлянок) громадянам, згiдно з додатком 3.

4. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки громадянам для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних дiлянок), згiдно з додатком 4.

5. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних дiлянок) співвласникам, згiдно з додатком 5.

6. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для гаражного будівництва гpомадянам, згiдно з додатком 6.

7. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для гаражного будівництва гpомадянам, згiдно з додатком 7.

8. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки громадянам для ведення особистого селянського господарства, згiдно з додатком 8.

9. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки громадянам для ведення особистого селянського господарства, згiдно з додатком 9.

10. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для ведення садiвництва членам  садiвницьких  товаpиств, згiдно з додатком 10.

11. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гpомадянам, згiдно з додатком 11.

12. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства в землі для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних дiлянок) громадянам, згiдно з додатком 12.

13. Землевласникам та землекористувачам забезпечити постійний доступ  до  iснуючих на дiлянках iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись пpавил викоpистання земель в  охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

  14. Громадянам, вказаним в додатках 1 – 12 до даного рішення, зареєструвати право власності чи користування земельними ділянками у відповідності до чинного законодавства.

  15. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Мiський голова                                                                               Андрій Найда


  

                                                                                   Додаток 1

                                                                                   до рішення міської ради                    

                                                                           __.___. 2021  №_____    


 Cписок

громадян пільгових категорій, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та передаються у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)

(код цільового призначення: 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 

































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі, га
1 Гальчій Володимир Ярославович  в районі вул. Глібова,

ділянка № 33
2610400000:29:001:0053                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0,0680
2 Потопальський Валерій Васильович  в районі вул. Глібова,

ділянка № 85
2610400000:29:002:0112                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0,0677

 

  

Секретар міської ради                                   Віктор Гільтайчук 

 
                                                                                   Додаток 2

                                                                                   до рішення міської ради

                                                                           __.___. 2021  №_____    


 Cписок

громадян пільгових категорій, яким затверджуються  технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та передаються у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)

(код цільового призначення: 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 

























 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі, га
1 Стажек Василь Володимирович вул.Павла Ліщинського, 20 2610400000:44:003:0038                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0,0600

 

 

Секретар міської ради                                   Віктор Гільтайчук         
                                                                            Додаток 3

                                                                            до рішення міської ради

                                                                            ___.___. 2021 №_______

 

Cписок

громадян, яким затверджуються технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передаються у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) (код цільового призначення: 02.01;

категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 












































































































































































































































































































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
1 Бережницька Марія Миколаївна с.Пійло,

вул.Шевченка, 31,

 Калуський район
2622885201:01:003:0281 0,1500
2 Бреславський Роман Ярославович с.Кропивник,

 вул. Івана Франка, 143,

 Калуський район
2622884001:01:005:5555 0,0822
3 Бучинська Марія Богданівна вул.Степана Бандери, 29, м.Калуш 2610400000:16:009:0065 0,1000
4 Венгринович Федір Михайлович с. Яворівка,

вул.Лесі Українки, 71,

 Калуський район
2622886003:05:001:0156 0,0954
5 Вівчар Марія Юріївна с. Мислів,

вул.Шевченка, 71,

 Калуський район
2622886002:03:003:0152 0,1878
6 Голинська Анастасія Федорівна с. Голинь,

 вул. Шевченка Т., 50, Калуський район
2622881601:01:003:0216 0,1555
7 Гринчевська Світлана Богданівна с. Довге-Калуське,

вул. Шевченка, 14,

 Калуський район
      2622885202:03:003:0112 0,2059
8 Гусениця Ганна Василівна с.Пійло,

вул. Грушевського М., 31,

 Калуський район
2622885201:01:001:0555 0,2500
9 Дрогомирецька Марія Іванівна с.Боднарів,

провул. Карпатський, 3,

 Калуський район
2622880101:01:003:0310 0,2500
10 Зеленко Мирослава Іванівна с. Мостище,

вул.Робітнича, 4

 Калуський район
2622884301:01:003:0327 0,2007
11 Кішко Віталій Володимирович с. Мостище, вул.Шевченка, 29

 Калуський район
2622884301:01:006:0115 0,2500
12 Ковалів Дмитро Іванович с. Голинь,

 вул. Петлюри С., 9,

 Калуський район
2622881601:01:008:0212 0,0807
13 Косій Любов Іллівна с.Пійло,

вул.Семанишина, 50,

 Калуський район
2622885201:01:003:0277 0,1154
14 Костів Катерина Василівна с. Тужилів,

вул. 9 Травня, 6,

 Калуський район
      2622888201:01:003:0316 0,1795
15 Кухтин Оксана Михайлівна с. Тужилів,

вул. Молодіжна, 2,

 Калуський район
      2622888201:01:003:0314 0,1800
16 Кучера Марія Миколаївна с. Мислів,

 вул.С.Бандери, 2,

Калуський район
2622886002:03:001:0142 0,2500
17 Лаврук Галина Василівна с. Тужилів,

вул. Шевченка, 23,

 Калуський район
      2622888201:01:003:0310 0,1525
18 Лилак Оксана Дмитрівна с. Голинь,

 вул. Шевченка Т., 67а, Калуський район
2622881601:01:003:0214 0,1241
19 Луцька Марія Михайлівна с.Боднарів,

вул. Шевченка, 34,

 Калуський район
2622880101:01:003:0307 0,1682
20 Луцький Михайло Іванович с.Боднарів,

вул. Галицька, 53,

 Калуський район
2622880101:01:002:0190 0,1439
21 Луцький Петро Йосипович с.Боднарів,

вул. І.Франка, 21 а,

 Калуський район
2622880101:01:003:0296 0,0883
22 Мельникович Оксана Ярославівна с.Боднарів,

вул. Зарічна, 54,

 Калуський район
2622880101:01:003:0309 0,2500
23 Мендела Степанія Семенівна с.Пійло,

вул. Львівська, 47,

 Калуський район
2622885201:01:001:0539 0,1314
24 Микитин Ганна Петрівна с. Голинь,

 вул. Середня,

 Калуський район
2622881601:01:007:0246 0,1550
25 Мізерак Іван Іванович с. Вістова,

вул.Довженка, 18

 Калуський район
2622881201:01:002:0491 0,2500
26 Олексин Ігор Богданович с.Пійло,

вул. Франка І., 29,

 Калуський район
2622885201:01:001:0553 0,2500
27 Павлишин Марія Петрівна с.Боднарів,

вул.Лесі Українки, 19,

 Калуський район
2622880101:01:001:0327 0,1616
28 Попадинець Ольга Іванівна с.Боднарів,

вул. О.Кобилянської, 33,

 Калуський район
2622880101:01:001:0326 0,2500
29 Псюк Роман Йосипович с. Копанки,

 вул.С.Бандери, 27,

 Калуський район
2622883601:01:004:0290 0,2500
30 Пук Оксана Іванівна с. Вістова,

вул.Б.Хмельницького, 23,

 Калуський район
2622881201:01:001:0474 0,2500
31 Романюк Ганна Петрівна с. Голинь,

 вул. Марка Вовчка, 38,

 Калуський район
2622881601:01:003:0218 0,1832
32 Слободян Олеся Василівна с.Пійло,

вул. Грушевського М., 62,

 Калуський район
2622885201:01:001:0548 0,1036
33 Солдат Любов Федорівна с. Голинь,

 вул. Івана Франка, 28, Калуський район
2622881601:01:003:0215 0,2500
34 Старчевський Петро Петрович с.Боднарів,

вул. Галицька, 31,

 Калуський район
2622880101:01:001:0318 0,2500
35 Стус Ольга Василівна с. Вістова,

вул.С.Стрільців, 26,

 Калуський район
2622881201:01:002:0489 0,2131
36 Тимчишин Василь Васильович с.Пійло,

вул.Кохана, 35,

 Калуський район
2622885201:01:001:0547 0,2500
37 Ткачук Василь Миколайович с. Голинь,

 вул. Яремчука, 16,

 Калуський район
2622881601:01:007:0226 0,1844
38 Файфрук Андрій Романович

 
с. Мостище,

вул.В.Стуса, 11

 Калуський район
2622884301:01:002:0303 0,2500
39 Фединич Тетяна Петрівна с. Голинь,

 вул. Стебельських, 25,

 Калуський район
2622881601:01:004:0146 0,1000
40 Федорів Любов Василівна с. Копанки,

 вул.Молодіжна, 6,

 Калуський район
2622883601:01:004:0288 0,2500
41 Яців Іван Зіновійович с. Голинь,

 вул. Середня, 5,

 Калуський район
2622881601:01:007:0244 0,1000

Секретар міської ради                                                                                Віктор Гільтайчук

      
                                                                            Додаток 4

                                                                            до рішення міської ради

                                                                            _____.____. 2021 №_______

 


Cписок

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передаються у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) (код цільового призначення: 02.01;

категорія земель: землі житлової та громадської забудови)


























































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
 1 Балка Михайло Володимирович м. Калуш, вул.Сірка, 3 2610400000:28:005:0186 0,1000
2 Коник Олександра Василівна с. Тужилів,

 вул.Хутірська,

 Калуський район
2622888201:01:003:0313 0,1574
3 Корчова Марія Іванівна с. Тужилів,

  Калуський район
2622888201:01:002:0176 0,1151
4 Мельник Петро Васильович с. Тужилів,

 вул.Сагайдачного,

 Калуський район
2622888201:01:002:0177 0,1000
5 Остапчук Ігор Михайлович с. Тужилів,

 вул.С.Бандери,

 Калуський район
2622888201:01:002:0175 0,0983



 

Секретар міської ради                               Віктор Гільтайчук        
                                                                            Додаток 5

                                                                            до рішення міської ради

                                                                            ___.___. 2021 №_______

 

Cписок

співвласників, яким затверджуються технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передаються у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) (код цільового призначення: 02.01;

категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 

 


























 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
1 Болецька Ярослава Михайлівна

 

Болецький

Тарас

Іванович
вул. Гуцульська, 29,

м. Калуш
2610400000:41:010:0050  

 

 

   0,1000
2 Бойчук Ганна Степанівна

 

Савчук Наталія Василівна

 

Бойчук Василь Васильович
с. Яворівка,

вул. Лесі Українки, 69,

Калуський район
2622886003:05:001:0153  

 

 

   0,0945

 

Секретар міської ради                                                               Віктор Гільтайчук
                                                                        Додаток 6

                                                                        до рішення міської ради

                                                                            ____.____. 2021  №_______

 

 
Список

громадян, яким затверджуються технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передаються у власність земельні ділянки для гаражного будівництва

 (код цільового призначення: 02.05; категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 


















Прізвище, імя та по батькові Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі, (га)
1 Кулаковська Галина Іванівна

вул. Хіміків, гараж 56 А 1, №1


2610400000:07:001:0300 0,0026

                                               

 

Секретар міської ради                          Віктор Гільтайчук                          
 

                                                                        Додаток 7

                                                                        до рішення міської ради

                                                                            ____.____. 2021  №_______

 

 
Список

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передаються у власність земельні ділянки

для гаражного будівництва

 (код цільового призначення: 02.05; категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 
































Прізвище, імя та по батькові Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі, (га)
1 Костур Федір Федорович

вул. Хіміків, гараж 16 О, №1



2610400000:07:001:0307



0,0036



2



Мостова Галина Іванівна



вул. Хіміків, гараж 21 Є, №1



2610400000:07:001:0309



0,0031



3



Чміль Роман Степанович



вул. Хіміків, гараж 1 А, №2


2610400000:07:002:0027 0,0044

                                               

 

Секретар міської ради                          Віктор Гільтайчук                     
 

                                                                                 Додаток 8

                                                                                 до рішення міської ради

                                                                                  __.___. 2021  №_____


Cписок

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передаються у власність земельні ділянки

для ведення особистого селянського господарства

 (код цільового призначення: 01.03;

категорія земель: землі сільськогосподарського призначення)


























































































































































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
1 Відливаний Василь Дмитрович   с. Голинь,

Калуський район
2622881601:01:008:0215 0,0650
2 Івасюк Степанія Іванівна   с. Пійло,

вул.Кохана,

Калуський район
2622885201:01:004:0208 0,1400
3 Ляхович Любов Петрівна   с. Голинь,

Калуський район
2622881601:01:002:0317 0,3292
4 Мендела Степанія Семенівна   с. Пійло,

вул.Львівська,

Калуський район
2622885201:01:001:0545 0,2200
5 Полянська  Ірина Валентинівна   с. Пійло,

Калуський район
2622885201:01:003:0275 0,0654
6 Сисак Уляна Василівна с. Ріп’янка,

Калуський район
2622886001:01:002:0126 0,0545
7 Слободян Ігор Богданович   с. Пійло,

урочище «За каналом»,

Калуський район
2622885201:01:002:0320 0,1537
8 Слободян Ігор Богданович   с. Пійло,

вул.Грушевського М.,

Калуський район
2622885201:01:001:0556 0,1150
9 Слободян Ігор Богданович   с. Пійло, вул.Кохана,

Калуський район
2622885201:01:004:0205 0,0612
10 Слободян Ігор Богданович   с. Пійло, вул.Лесі Українки,

Калуський район
2622885201:01:001:0550 0,0533
11 Собко Любов Миколаївна   с.Боднарів,

Калуський район
2622880101:01:001:0324 0,0728
12 Тимчишин Василь Васильович   с. Пійло,

урочище «Тулічка»,

Калуський район
2622885201:01:004:0200 0,1962
13 Тимчишин Василь Васильович   с. Пійло,

урочище «Липник»,

Калуський район
2622885201:01:002:0317 0,1500
14 Ткачук Василь Миколайович   с. Голинь,

Калуський район
2622881601:01:006:0238 0,0935
15 Федорів Любов Ярославівна   с. Кропивник,

Калуський район
2622884001:01:002:0222 0,1674
16 Шмігель Надія Миколаївна   с. Голинь,

Калуський район
2622881601:01:009:0353 0,0535
17 Юрків Алла Василівна   с. Пійло,

урочище «Біля озера»,

Калуський район
2622885201:01:002:0321 0,2700

 

 































































































Секретар міської ради                                  Віктор Гільтайчук      
                                                                           Додаток 9

                                                                                 до рішення міської ради

                                                                                  __.___. 2021  №_____


Список

громадян, яким затверджуються технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передаються у власність земельні ділянки

для ведення особистого селянського господарства

 (код цільового призначення: 01.03;

категорія земель: землі сільськогосподарського призначення)


































































































































































































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
1 Венгринович Федір Михайлович с. Яворівка,

Калуський район
2622886003:05:001:0157 0,4933
2 Дзундза Ольга Михайлівна   с. Ріп’янка,  урочище  «Сухеничова гора»,

Калуський район
2622886001:01:001:0291 0,8145
3 Ковалів Дмитро Іванович   с. Голинь,  урочище  «Залипи»,

Калуський район
2622881601:01:005:0159 0,0808
4 Ковалів Дмитро Іванович   с. Голинь, 

Калуський район
2622881601:01:009:0352 0,0375
5 Куцин Марія Василівна с.Тужилів, Калуський район 2622888201:01:001:0224 0,1275
6 Кучера Марія Миколаївна с.Мислів,

 Калуський район
2622886002:03:001:0140 0,1459
7 Кучера Марія Миколаївна с.Мислів,

 Калуський район
2622886002:03:001:0138 0,1272
8 Кучера Марія Миколаївна с.Мислів,

 Калуський район
2622886002:03:001:0141 0,0296
9 Кучера Марія Миколаївна с.Мислів,

 Калуський район
2622886002:03:001:0139 0,2408
10 Лаврук Галина Василівна с.Тужилів, Калуський район 2622888201:01:005:0135 0,1166
11 Луцький Петро Йосипович с.Боднарів,

урочище  «Біля посадки»,

 Калуський район
2622880101:01:007:0049  

0,2183
12 Луцький Петро Йосипович с.Боднарів,

урочище  «Біля млина»,

 Калуський район
2622880101:01:003:0295  

0,0786
13 Луцький Петро Йосипович с.Боднарів,

урочище  «За переїздом»,

 Калуський район
2622880101:01:007:0050  

0,1020
14 Мельникович Оксана Ярославівна с.Боднарів,  вул.Зарічна,

Калуський район
2622880101:01:003:0308 0,2500
15 Парфан Василь Іванович с.Боднарів,  урочище  «Біля бочки»,

Калуський район
2622880101:01:007:0053 0,2522
16 Старчевський Петро Петрович с.Боднарів,  Калуський район 2622880101:01:001:0317 0,2007
17 Струк Мар’яна Тадеївна с.Тужилів, Калуський район 2622888201:01:005:0133 0,1472
18 Турло Світлана Анатоліївна с.Боднарів,  урочище  «За колією»,

Калуський район
2622880101:01:007:0051 0,0866
19 Турло Світлана Анатоліївна с.Боднарів,  вул.С.Бандери,

Калуський район
2622880101:01:001:0321 0,0423
20 Шелест Анна Василівна с.Пійло, вул.Семанишина,

 Калуський район
2622885201:01:001:0458 0,1792
21 Яців Іван Зіновійович   с. Голинь,  урочище  «Біля млина»,

Калуський район
2622881601:01:007:0242 0,1160
22 Яців Іван Зіновійович   с. Голинь,  урочище  «Під Брошневом»,

Калуський район
2622881601:01:006:0230 0,1200

 

 

 

















































































































Секретар міської ради                                                 Віктор Гільтайчук          

 
 

                                                                           Додаток 10

                                                                           до рішення міської ради

                                                                           __.___. 2021  №_____

 

Список

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передаються земельні ділянки у власність для ведення садівництва

(код цільового призначення: 01.05; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення).

 


















































 
Прізвище, ім`я та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

(га)
 1 Гаврилів Галина Василівна с/т «Хімік»,

сад № 9,

ділянка № 283,284
2610400000:30:002:0142 0,1200
2 Ємець Олена Григорівна с/т «Хімік»,

сад № 9 «Автопарк»,

ділянка № 301
2610400000:29:001:0066 0,0604
3 Микуляк Іван Максимович с.Пійло,

Калуський район
2622885201:01:003:0280 0,1200
4 Пукіш Надія Дмитрівна с/т «Квітучий сад»,

ділянка № 3
2610400000:33:003:0092 0,0637

 

Секретар міської ради                                                      Віктор Гільтайчук        
                                                                                 Додаток 11

                                                                                 до рішення міської ради 

                                                                                  __.___. 2021  №_____


Cписок

громадян, яким затверджуються технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передаються у власність земельні ділянки

для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 (код цільового призначення: 01.01;

категорія земель: землі сільськогосподарського призначення)


























































































 
Прізвище, імя та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

га
1 Бойкович Лариса Василівна за межами населеного пункту с. Студінка,

урочище «Черково»,

Калуський район
2622887400:02:001:0915 0,5872
2 Лецин Іванна Володимирівна за межами населеного пункту с. Студінка,

урочище «Черково»,

Калуський район
2622887400:02:001:0910 0,5901
3 Лецин Іванна Володимирівна за межами населеного пункту с. Студінка,

урочище «Сінокоси»,

Калуський район
2622887400:02:001:0909 0,2458
4 Мельник Зіновія Миколаївна за межами населеного пункту с. Студінка,

урочище «Маргітин»,

Калуський район
2622887400:02:001:0913 0,7402
5 Русінкевич Оксана Федорівна за межами населеного пункту с. Середній Бабин, урочище «Пастівники»,

 Калуський район
2622887400:04:001:0377 0,0860
6 Русінкевич Оксана Федорівна за межами населеного пункту с. Середній Бабин, урочище «Пастівники»,

 Калуський район
2622887400:04:001:0379 0,0119
7 Русінкевич Оксана Федорівна за межами населеного пункту с. Середній Бабин, урочище «Замочир»,

 Калуський район
2622887400:04:001:0376 0,2409
8 Тимчишин Ганна Олексіївна            с. Пійло,

Калуський район
2622885200:02:001:0160 0,4300
9 Стефанишин Парасковія Миколаївна за межами населеного пункту с.Вістова,

урочище «Сінокоси»,

Калуський район
2622881201:01:003:0416 0,2000

 

 













































































Секретар міської ради                                          Віктор Гільтайчук        

 
                                                                                           Додаток 12

                                                                                           до рішення міської ради

                                                                                            __.___. 2021  №_____


 

Список

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється із земель наданих для  ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) (код цільового призначення: 02.01;

категорія земель: землі житлової та громадської забудови)

 

































































































з/п
Прізвище, ім`я та

по батькові

 
Адреса земельної ділянки Кадастровий номер земельної ділянки Всього землі,

(га)
1 Дутка Станіслава Арсенівна с.Вістова,

урочище «Під Кленово», Калуський район
2622881201:01:003:0127 0,2716
2 Косило Наталія Петрівна с.Вістова,

урочище «Під Кленово», Калуський район
2622881201:01:003:0128 0,2600
3 Левицька Леся Ярославівна с/т «Троянда»

в межах м.Калуш
2610400000:29:004:0116 0,1062
4 Стеценко Сергій Анатолійович с.Вістова,

Калуський район
2622881201:01:003:0105 0,2417
5 Стеценко Сергій Анатолійович с.Вістова,

Калуський район
2622881201:01:003:0102 0,2417
6 Стеценко Сергій Анатолійович с.Вістова,

Калуський район
2622881201:01:004:0003 0,2120
7 Стеценко Сергій Анатолійович с.Вістова,

Калуський район
2622881201:01:004:0001 0,2968
8 Стеценко Сергій Анатолійович с.Вістова,

Калуський район
2622881201:01:003:0103 0,2417
9 Мелимука Богдана Мирославівна м.Калуш,

вул. Пекарська
2610400000:12:008:0025 0,1200
   10 Мелимука Богдана Мирославівна м.Калуш,

вул. Пекарська
2610400000:12:008:0026 0,1251

 

Секретар міської ради                                                                 Віктор Гільтайчук