ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1291

Дата реєстрації:

19.04.2021

Проголосовано:

28.04.2021 15:38:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1291

Текст:


 

  

Про виготовлення технічної     

документації з нормативної грошової 

оцінки земель населеного пункту

села Боднарів Калуської міської

територіальної громади

 

    У зв’язку із необхідністю поновлення технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту села Боднарів та з метою забезпечення економічного регулювання земельних відносин, керуючись ст. ст. 12, 201 Земельного кодексу України, ст. 26, ч. 5 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку земель», Законом України «Про публічні закупівлі», Податковим кодексом України, відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 25.11.2016 №489 «Про Порядок нормативної грошової оцінки земель населених пунктів», розпорядження Кабінету міністрів України від 12.06.2020 № 714-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Івано-Франківської області», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політки, міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Дати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Боднарів Калуської міської територіальної громади.

           2.  Доручити Управлінню земельних відносин Калуської міської ради відповідно до Закону України  «Про публічні закупівлі» провести процедуру закупівлі послуг по виконанню робіт на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Калуша за рахунок коштів передбачених Програмою фінансування робіт у сфері земельних відносин Калуської міської територіальної громади на 2021-2023 р. р., затвердженої рішенням Калуської міської ради від 17.12.2020 № 131 та зі змінами від 19.02.2021 № 260, від 25.03.2021 № 388.

 

          3. Розроблену та погоджену у встановленому законодавством порядку технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Боднарів Калуської міської територіальної громади подати на розгляд та затвердження міською радою.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології; з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політки.

 

 

Міський голова                                                               Андрій Найда