ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

33

Дата реєстрації:

22.11.2016

Проголосовано:

24.11.2016 17:16:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 33

Текст:




Про  затвердження  проекту землеустрою                (_________  сесія  сьомого

щодо відведення   та надання в оренду                  демократичного  скликання)

земельної ділянки  

громадянину Білоусу В. В.

 

           Розглянувши клопотання громадянина Білоуса Володимира Васильовича щодо надання в оренду земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки міського відділу в справах архітектури та містобудівного кадастру, управління Держгеокадастру у Калуському районі Івано-Франківської області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада   

 

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити громадянину Білоусу Володимиру Васильовичу проект землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки для реконструкції незавершеного будівництва під столярний цех на вулиці С.Бандери, 59.

            2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянину Білоусу Володимиру Васильовичу земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:23:004:0010) загальною площею 0,1388 га, яка знаходиться на вул. С. Бандери, 59, для реконструкції незавершеного будівництва під столярний цех (код КВЦПЗ: 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і  допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).

            3. Зобов’язати громадянина Болоуса Володимира Васильовича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

           4. Управлінню Держгеокадастру у Калуському районі Івано-Франківської області внести зміни в земельно-кадастрові документи.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

   

                    Міський голова                             Ігор Матвійчук