ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1211

Дата реєстрації:

07.04.2021

Проголосовано:

27.05.2021 15:28:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    17
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1211

Текст:




 

Про затвердження  проекту землеустрою                    

щодо відведення  земельної ділянки цільове                            

призначення якої змінюється гр. Говдаш С. С.

 

 

            Розглянувши заяву громадянки Говдаш Степанії Степанівні про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 123, 125, 126, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 23.05.2019 № 2337 «Про затвердження проекту детального планування території обмеженої бульваром Незалежності, проспектом Лесі Українки, вул. Євшана та річкою Сівка в м. Калуші, висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 03.01.2020 № 66/82-20 від 03.01.2020 виданий ГУ Держгеокадастру у Черкаській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити громадянці Говдаш Степанії Степанівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у землі для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, яка знаходиться  на вул. Олени Пчілки, 16, в межах м. Калуш, Івано-Франківської області (код КВЦПЗ 03.10).

           2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0295 га, кадастровий номер 2610400000:10:006:0068, яка знаходиться  на вул. Олени Пчілки, 16, в межах м. Калуш, Івано-Франківської області із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) у землі для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 03.10) громадянці Говдаш Степанії Степанівні.

            3. Землекористувачу земельної ділянки:

            3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;   

            3.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.

            4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Міський голова                                                                                   Андрій Найда                                                                              

 

ДОДАТКИ

1 Говдаш.pdf Переглянути