ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1322

Дата реєстрації:

07.05.2021

Проголосовано:

27.05.2021 15:37:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1322

Текст:


Про надання дозволу на розроблення                          

проектів землеустрою щодо відведення                           

земельних ділянок  

на вул. Литвина, 2, м. Калуш

на вул. Василя Стуса, 11, м. Калуш

  

 

            Розглянувши заяви УПРАВЛІННЯ КОМУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення та надання в постійне користування земельних ділянок, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 92, 120, 123  Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 41431127 від 07.04.2021 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 41430213 від 07.04.2021 року, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Дати дозвіл ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ МІСТА КАЛУША В ОСОБІ УПРАВЛІННЯ КОМУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

            1.1. орієнтовною площею 0,6227 га, яка знаходиться на вулиці Литвина, 2,  м. Калуш, для обслуговування нежитлових будівель та споруд спортивного комплексу «Будівельник»;

            1.2. орієнтовною площею 0,5691 га, яка знаходиться на вулиці Василя Стуса, 11,  м. Калуш, для обслуговування нежитлових будівель та споруд басейну «Посейдон».

            2. У документаціях із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

            3.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

Міський голова                                                                                       Андрій Найда

 

ДОДАТКИ

1 Посейдон_фонд_комун_власн.pdf Переглянути
2 Будiвел_ник_фонд_майна.pdf Переглянути