ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Віктор Гільтайчук

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1358

Дата реєстрації:

23.06.2021

Проголосовано:

24.06.2021 10:41:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    6
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    6
  • Не голосували
    17
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1358

Текст:



 



 Про розгляд заяви міського голови





 



Розглянувши особисту заяву міського голови Найди Андрія Михайловича про дострокове припинення повноважень Калуського міського голови                (Вх. № від 22.06.2021 року), керуючись пунктом 16 частини першої ст.26, пунктом 1 частини першої та пунктом 1 частини одинадцятої ст.79, частинами другою та третьою ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рекомендації комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики,  міська рада



ВИРІШИЛА:



 



1.                     Взяти до відома звернення Калуського міського голови Найди Андрія Михайловича з особистою заявою до Калуської міської ради про складення ним повноважень міського голови.



2.                     Звільнити Найду Андрія Михайловича з 24 червня 2021 року із займаної посади Калуського міського голови у зв’язку з достроковим припиненням його повноважень.



3.                     Вивести Найду Андрія Михайловича зі складу виконавчого комітету Калуської міської ради VIIІ скликання.



4.                     Доручити секретарю Калуської міської ради Гільтайчуку Віктору Вікторовичу тимчасово здійснювати повноваження Калуського міського голови з моменту дострокового припинення повноважень міського голови і до моменту початку повноважень міського голови, обраного на позачергових виборах відповідно до закону, або до дня відкриття першої сесії міської ради, обраної на чергових місцевих виборах.



5.                     Доручити секретарю Калуської міської ради Гільтайчуку Віктору Вікторовичу підписати рішення Калуської міської ради “Про розгляд заяви міського голови”.



6.                     Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря Калуської міської ради Гільтайчука В.В.



 



 



Секретар  міської  ради                                                     Віктор Гільтайчук