ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

43

Дата реєстрації:

22.11.2016

Проголосовано:

24.11.2016 17:43:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 43

Текст:




43.  РІШЕННЯ

від   __________    №  ______                                                                          м.Калуш       

 

 

Про  затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)      

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

в оренду для ведення городництва гр. Чолій І.В.

           

            Розглянувши заяву громадянки Чолій Ірини Володимирівни про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду для ведення городництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 124, Земельного Кодексу України,враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, власності та екології, мiськаpада

 

ВИРІШИЛА:

 

            1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва громадянці Чолій Ірині Володимирівні

            2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянці Чолій Ірині Володимирівні земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:20:002:0009) в районі вулиці Церковна, 18 площею 0,0522 га для ведення городництва (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення).

3. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

            4. Зобов’язати громадянку Чолій Ірину Володимирівну в місячний термін укласти  договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

            5. Після реєстрації  договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.

            6. Контроль за виконанням рішення покласти назаступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

     Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук