ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1443

Дата реєстрації:

09.06.2021

Проголосовано:

24.06.2021 14:48:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1443

Текст:


 

 

Про затвердження  технічної документації         

з нормативної грошової оцінки земель                                

міста Калуша

 

        Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель міста Калуша виконану ТзОВ «ЗАХІДЗЕМЛЕПРОЕКТ ПЛЮС», керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 271 Податкового кодексу України, ст. 18, 23 Закону України «Про оцінку земель», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, з питань будівництва та землеустрою, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель міста Калуша, виконану ТзОВ «ЗАХІДЗЕМЛЕПРОЕКТ ПЛЮС»  (далі – Документація), встановивши середню базову вартість одного квадратного метра землі відповідно до вказаної Документації.

         2. Ввести в дію нормативну грошову оцінку земель міста Калуша з 01.01.2022 року,  на підставі затвердженої відповідно до п.1 цього рішення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Калуша.

         3. Встановити, що власником Документації є Калуська міська територіальна громада.

         4. З метою виконання Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області покладених законодавством завдань, доручити Управлінню земельних відносин Калуської міської ради передати до Міськрайонного управління у Калуському районі та м. Калуші Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області за актом прийому - передачі один примірник Документації на паперових носіях та в електронному вигляді.    

         5. Опублікувати дане рішення на офіційному сайті Калуської міської ради  та в засобах масової інформації.

          6. У зв’язку з прийняттям п. 1 та п. 2 цього рішення, вважати таким, що втратило чинність з 01.01.2022 року рішення Калуської міської ради Калуського району Івано-Франківської області від 14.07.2014 № 2577  «Про нормативну грошову оцінку земель міста Калуша».

          7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                           Андрій Найда