ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1568

Дата реєстрації:

22.07.2021

Проголосовано:

29.07.2021 16:19:46

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1568

Текст:




Про надання дозволу на розроблення                   (_________  сесія  восьмого

проекту землеустрою щодо відведення                 демократичного  скликання)

земельної ділянки

в районі вул. Ринкова, 5 місто Калуш

 

           Розглянувши заяву директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА  «КАЛУСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО АВТОБУСНИХ СТАНЦІЙ»  КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 92, 123, 134 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Дати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО АВТОБУСНИХ СТАНЦІЙ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в постійне користування) цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07)  у землі для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (код КВЦПЗ 12.04) площею 0,4527 га, кадастровий номер: 2610400000:08:014:0025, яка знаходиться на вулиці Ринкова, 5, місто Калуш для будівництва та обслуговування автостанції.

          2. Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «КАЛУСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО АВТОБУСНИХ СТАНЦІЙ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ подати на розгляд і затвердження міською радою проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

             4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

Міський голова                                                                             Андрій Найда