ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1603

Дата реєстрації:

09.08.2021

Проголосовано:

26.08.2021 13:08:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    4
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    19
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1603

Текст:

 

 

 



Про затвердження проекту землеустрою                                 

щодо відведення земельної ділянки,                                                             

цільове призначення якої змінюється із

господарства у землі для будівництва та

обслуговування житлового будинку,

господарських будівель та споруд

(присадибна ділянка) гр. Кінаш Н.Б.

 

 

            Розглянувши заяву громадянки Кінаш Наталії Богданівни та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 20, 22, 81, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги рішення Вістівської сільської ради від 07.06.2018 року №420 «Про затвердження генерального плану села Вістова», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити громадянці Кінаш Наталії Богданівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

           2. Змінити цільове призначення земельної ділянки (кадастровий номер 2622881201:01:003:0129) площею 0,2700 га в с.Вістова, урочище «Під Кленово», Калуського району із земель наданих для ведення особистого селянського господарства (код цільового призначення: 01.03) в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код цільового призначення: 02.01) громадянці Кінаш Наталії Богданівні.

          3. Власнику земельної ділянки:

   3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;

   3.2. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 



Мiський голова                                                                               Андрій Найда



ДОДАТКИ

1 Кiнаш.pdf Переглянути