ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1696

Дата реєстрації:

10.09.2021

Проголосовано:

13.09.2021 16:30:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1696

Текст:


Про затвердження технічної документації             (_________  сесія  восьмого

із землеустрою щодо інвентаризації                      демократичного  скликання)

земельної ділянки  комунальної власності

на якій знаходиться сквер

в районі вул. Грушевського, село Пійло

 

 

              Розглянувши заяву УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ про затвердження технічної документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та технічну документацію, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст.  12, 122, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, ст. ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу: НВ-5918696922021 від 15.07.2021, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:    

              1. Затвердити КАЛУСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРАЛЬНІЙ ГРОМАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею 0,0950 га, кадастровий номер: 2622885201:01:001:0580, яка знаходиться в районі вулиці Грушевського, село Пійло, для обслуговування та експлуатації скверу (код КВЦПЗ: 18.00 - землі будь-якої категорії, які використовуються як майдани, вулиці, проїзди, шляхи, громадські пасовища, сіножаті, набережні, пляжі, парки, зелені зони, сквери, бульвари, водні об'єкти загального користування, а також інші землі, якщо рішенням відповідного органу державної влади чи місцевого самоврядування їх віднесено до земель загального користування).

 

 

 

 

 

             2. Провести реєстрацію права комунальної власності на дану земельну ділянку відповідно до вимог чинного законодавства України.

             3. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

              4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Міський голова                                                                           Андрій Найда