ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Петро Шевчук

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1783

Дата реєстрації:

27.09.2021

Проголосовано:

29.09.2021 14:42:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1783

Текст:





УКРАЇНА

КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

__.09.2021     №   ___

















 

Про роботу комунального

підприємства «Водотеплосервіс» Калуської міської ради

 

 
м. Калуш

 

(                              сесія

               демократичного скликання)

 

   

 

 

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до плану роботи Калуської міської ради на 2-ге півріччя 2021року, заслухавши звіт директора комунального підприємства «Водотеплосервіс» Калуської міської ради за 2020-2021 роки, міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

Інформацію про роботу комунального підприємства «Водотеплосервіс» Калуської міської ради за  2020-2021 рік взяти до відома (додається).

 

 

 

 

Міський голова                                                                     Андрій Найда

 



 
ЗВІТ

про роботу Комунального підприємства «Водотеплосервіс»

Калуської міської ради за  2020-2021 рік

 

Комунальне підприємство “Водотеплосервіс” Калуської міської ради утворене Калуською міською радою в розпорядчому порядку рішенням від 22.04.2003 р. № 206 (сьома сесія четвертого демократичного скликання), шляхом заснування нового підприємства на базі відокремленої частини комунальної власності територіальної громади міста Калуш.

Державну реєстрацію підприємства проведено 24.04.2003 року.

Підприємство у своїй діяльності керується Статутом, чинним законодавством України та іншими нормативно-правовими актами органів місцевого самоврядування, входить до сфери управління Калуської міської ради, яка є представником власника - територіальної громади міста Калуша і безпосередньо підпорядковане виконавчому комітету Калуської міської ради.

Підприємство здійснювало свою діяльність на підставі Статутів затверджених рішенням Калуської міської ради від 29.06.2017 №928, від 26.04.2018 №1531, від 27.09.2018 №1820, від 28.11.2019 №2712.

Рішенням Калуської міської ради від 30.01.2020 року № 2925 було затверджено чинну редакцію Статуту Комунального підприємства «Водотеплосервіс» Калуської міської ради відповідно до якого основними напрямками діяльності підприємства є забезпечення якісного виробництва та реалізації продукції, виконання робіт і надання послуг вартісного характеру з централізованого водо-теплопостачання, водовідведення, підігріву води, іншої діяльності відповідно до Статуту, для задоволення суспільних та особистих потреб населення, підприємств, установ, організацій та інших господарюючих суб’єктів, досягнення економічних, соціальних результатів та одержання прибутку, шляхом систематичного здійснення господарської (підприємницької) діяльності.

З метою врегулювання нагальних фінансових проблем, які пов’язані з крайньою збитковістю тарифів для підприємства, рішенням Калуської міської ради від 23.12.2018 року № 227 про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення КП «Водотеплосервіс» було піднято тарифи на дані послуги майже у двічі. Однак, цього було не достатньо для виходу із фінансової кризи, адже уже з 1 липня 2019 року повноцінно запрацювала нова модель ринку електроенергії, в результаті чого постійно відбувається подорожчання електроенергії для підприємств. Ця ситуація також безумовно стала критичною для галузей водопостачання та теплопостачання.

Проблеми КП «Водотеплосервіс» довгий час ігнорувались в частині збитковості діючих тарифів. І дане явище характерне не тільки для нашого підприємства. Проблема накопичення боргів теплопостачальних та теплогенеруючих організацій перед постачальником природного газу за природний газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води побутовим споживачам, носить системний та довготривалий характер.

Підприємства теплопостачання, які фактично здійснюють свою діяльність без державної підтримки на всіх рівнях, при цьому самостійно та за допомогою органів місцевого самоврядування забезпечують стале проходження кожного опалювального сезону акумулюючи надзусилля та винахідливість, що аж ніяк не гарантує стабільної діяльності та нівелює будь який розвиток галузі в цілому, при цьому жертвують в першу чергу капітальними вкладеннями на розвиток системи теплопостачання та зменшення енергоємності підприємств.

Згідно із Законом України «Про житлово-комунальні послуги» одним із принципів державної політики у сфері житлово-комунальних послуг є забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, на умовах самофінансування та досягнення рівня економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, що фактично з суб’єктивних причин не витримується.

Так, відповідно до Закону України від 16 липня 2015 року № 626-УІІІ «Про внесення змін до деяких законів України у сфері комунальних послуг» передбачено, що з 01 січня 2016 року вважаються такими, що відсутні правові підстави для виникнення «різниці в тарифах», яка б компенсувалась з державного бюджету.

При цьому Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) відповідно Постанови від 22 березня 2017 року № 308 передано ліцензіатів з теплопостачання на регіональний рівень без врегулювання (компенсації державою) заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, яка утворилася протягом 2016 – 2019 років, через встановлення НКРЕКП економічно необґрунтованих тарифів.

Значною мірою фінансові проблеми підприємства пов’язані із невеликою кількістю споживачів на централізованому опаленні, у зв’язку із чим, навіть за умови 100-відсоткової оплати послуги, коштів не вистає для розрахунків за газ, не кажучи про зарплату, податки, витратні матеріали тощо, що знову  таки вказує на збитковість тарифу.

А зважаючи на те, що доходи КП «Водотеплосервіс» є нерегулярними, оскільки Підприємство фінансується виключно з внесення споживачами оплати за комунальні послуги, а вся претензійно-позовна робота по стягненню заборгованості із населення, що проводиться підприємством, не дає очікуваного результату так як більшість виконавчих документів повертаються виконавцем з підстав відсутності у боржників майна, на яке можливо здійснити стягнення, - КП «Водотеплосервіс» перебуває у надзвичайно скрутному фінансовому становищі та виступає боржником перед цілим рядом підприємств. А неможливість своєчасно виконувати свої зобов’язання по договорам так чи інакше призводить до стягнень заборгованостей з підприємства у судовому порядку.

Таким чином, на разі, на виконанні в органах державної виконавчої служби перебуває три зведених виконавчих провадження №29894585 у відділі примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, №63913442 у відділ примусового виконання рішень управління забезпечення примусового виконання рішень в Івано-Франківській області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) та №60084467 у Калуському міськрайонному відділі державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) щодо стягнення з КП «Водотеплосервіс» заборгованостей в загальній сумі понад 376 тис. грн.

В рамках кожного із даних проваджень відповідним органом державної виконавчої служби винесено постанову про накладення арешту на грошові кошти, що містяться на усіх відкритих рахунках, а також на кошти на рахунках, що будуть відкриті після винесення постанови про арешт коштів боржника, крім коштів, що містяться на рахунках накладення арешту та/або звернення стягнення на які заборонено законом та належить КП «Водотеплосервіс».

Виключно за 2021 рік державної виконавчої служби з поточних рахунків підприємства списано 19 557,518 тис.грн., з яких:

  • 11 476,275 тис.грн. спрямовано на погашення тіла кредиту МБРР;

  • 5 357,632 тис.грн. спрямовано на погашення боргу перед основними кредиторами ДП “Калуська ТЕЦ-нова”, ДПЗ “Укрінтеренерго та інші;

  • 717,306 тис.грн. спрямовано на погашенння виконавчих та судових зборів ,


Заборгованість за енергоносії

Заборгованість за постачання електричної енергії та її розподіл за період до серпня 2021 року включно погашена в повному обсязі.

Щодо заборгованості з розподілу природного газу підприємством укладено договір реструктуризації з АТ “Івано-Франківськгаз”, який належним чином виконується. Відповідно до графіку погашення заборгованості, плановий платіж відбудеться 31.10.2021 року в розмірі 301 тис.грн.

Окрім цього, за рахунок компенсації з державного бюджету планується повністю погасити заборгованість за спожитий природний газ та його розподіл, а також часткового погасити заборгованість за покупне тепло, як таку, що виникла з різниці в тарифах.

Загалом, за 2020-2021 роки Комунальним підприємством “Водотелосервіс” Калуської міської ради було використано 48,828 млн. грн. за програмами фінансової підтримки з яких 20,028 млн. грн. за 2020 рік та 28,8 млн. грн. за 2021 рік.

Заборгованість по захищених статтях видатків

При цьому, так як арешт накладено і на поточний рахунок КП «Водотеплосервіс» №UA843395000000026008528565001, що відкритий в АТ «ТАСКОМБАНК» МФО 339500, та який використовувався у тому числі для виплати працівникам підприємства заробітної плати, що фактично є рахунком із спеціальним режимом, на який виконавчою службою, відповідно до вимог законодавства, арешт не накладається, а виокремлення таких рахунків належить до повноважень виконавчої служби, КП «Водотеплосервіс», зважаючи на недотримання органами виконавчої служби вимог закону, не мало жодної можливості проводити фінансування захищених статей видатків та до моменту розблокування такого рахунку в судовому порядку накопичило значну заборгованість зі виплати заробітної плати.

Уже станом на 01 січня 2021 року заборгованість з виплати заробітньої плати складала 2 938 474,00 грн. В свою чергу, в тому числі і за рахунок здійснення Калуською міською радою заходів щодо фінансової підтримки підприємства, станом на 21.09.2021 року заборгованість по заробітній платі складає 557 552,00 грн, що є значно менше місячного фонду заробітної плати підприємства та є заборгованістю виключно поточного періоду.

Стосовно невикористаних та не оплачених підприємством відпусток працівників варто зазначати, що їх кількість за період з 01.01.2021 до 23.09.2021 року скоротилась на 1033 календарні дні. Тим не менш, станом на сьогоднішній день кількість невикористаних та не оплачених відпусток підприємством складає 2031 календарний день.

Щодо штату підприємства

В 2020 році, під час ініціювання процедури так званої реорганізації шляхом виділу, було вивільнено 46 штатних одиниць. При цьому, фактично виділу не відбулось, а кількість робочих рук, яких можна залучити до роботи значно зменшилась.

Таким чином, штатна кількість працівників до вивільнення в 2020 році складала 337,75 штатних одиниць, а після вивільнення, середня чисельність працівників підприємства становила вже – 288 осіб. Станом на 31.12.2020 – кількість штатних одиниць становила 248 осіб, а станом на 01.09.2021 – 256 осіб. Окрім цього, у зв’язку із тим, що на обслуговування КП «Водотеплосервіс» передано ВНС і мережі ЦВП в селі Боднарів а також КНС, каналізаційні мережі та колодці в селі Боднарів, ВНС і мережі ЦВП в селі Вістова; КНС, каналізаційні мережі та колодці в селі Копанки а також ВНС і мережі ЦВП, каналізаційні мережі і колодці в селі Пійло, для обслуговування яких підприємством додатково прийнято 3 машиністів насосних установок 2 розряду.

Варто зазначити, що із загальної кількості 256 штатних одиниць 2-є перебувають на військовій службі та 3-є в декретній відпустці по догляду за дитиною.

Щодо тарифу

У 2020 році для всіх груп споживачів тариф відшкодовує собівартість по водопостачанню 44%, по водовідведенню на 52%, по теплопостачанню на 50%.

З 2021 року з березня місяця тариф на водопостачання та водовідведення для категорії бюджет та інші збільшено на 87 %, для категорії населення застосовано тариф з червня 2021 року.

Оптимізація роботи підприємства

В частині безоблікового використання води на підприємство вдалось залучити додаткових коштів з квітня 2021 року в сумі 341 406,00 грн.

В частині оплати вартості послуг, не зважаючи на економію споживання води всіма категоріями споживачів починаючи з лютого 2021 року вдалось збільшити об’єм реалізації:

Водопостачання                інші                                               Водовідведення    інші

02.2021           113,03%                                                                               110,78%

03.2021           118,12%                   232,03

04.2021           105,75%                   168,18                                                 367,51%              62,83

05.2021           105,84%                   128,56                                                 101,71%             112,44

06.2021           106,36%                   149,03                                                  99,52%               92,07

07.2021           101,30%                   111,26                                                 99,93%               100,99

08.2021           107,40%                   107,37                                                 106,64%            104,96

 

Вагомий і очевидний результат роботи вдалось досягти завдяки перевірці категорії інші споживачі (підприємства, установи, організації та інші юридичні особи у т.ч. автомийки).

 

Щодо використання паливо-мастильних матеріалів помісячно за 2020-2021 роки:

01.2021 в порівнянні з 01.2020 економія по А-92 - 555 літрів; по ДП 255 літрів;

02.2021 в порівнянні з 02.2020 економія по ДП 415 літрів;

03.2021 в порівнянні з 03.2020 економія по А-92 - 215 літрів; по ДП 1005 літрів;

04.2021 в порівнянні з 04.2020 економія по А-92 - 880 літрів; по ДП 355 літрів;

05.2021 в порівнянні з 05.2020 економія по А-92 - 885 літрів; по ДП 360 літрів;

06.2021 в порівнянні з 06.2020 економія по А-92 - 475 літрів; по ДП 95 літрів;

07.2021 в порівнянні з 07.2020 економія по А-92 - 1530 літрів; по ДП 925 літрів;

08.2021 в порівнянні з 08.2020 економія по А-92 - 395 літрів; по ДП 945 літрів;

Загалом за 8 місяців 2021 року використання палива у порівнянні за 8 місяців 2020 року зменшилось з 4935 л. до 4355 л.

 

Інформація про придбання

матеріальних цінностей за 2020-2021 рік

 






































рахунки За 8 міс 2020 року За 8 міс 2021 року
201 2 670 859,26 1 211 519,79
203 1 076 639,92 959 498,50
207 95 605,24 167 511,27
22 65 781,01 64 383,91
153 114 327,87 119 670,60
  4 023 213,30 2 522 584,07

 

Загальна сума витрат на придбання матеріальних цінностей у порівнянні за аналогічний період 2020 року зменшилась на 1,5 млн.грн., що вказує на підвищення ергономіки, вибір оптимальної технології, найповніше використання технологічного обладнання, обґрунтування оптимального ритму і темпу праці та раціональну організацію робочого місця.

 

Перелік встановлених люків на каналізаційну мережу

м. Калуш за 2020-2021 рік

 

29 люків за 2020 р. заплачено 61 929,00 грн.

Всього за люки в 2020 р (березень)

Разом: 33 269,00 грн.

Червень: 28 660,00 грн.

 

























































































































вулиця К-сть вулиця К-сть
1 вул. Дзвонарська 5 3 15 вул. Малицька 5 2
2 пр. Лесі Українки 5 2 16 вул. Пушкіна 13 2
3 м-н. Шептицького 4 1 17 пр. Лесі Українки 12 1
4 вул. Підвальна 13 1 18 вул. Малицька 2 4
5 вул. Б. Хмельницького 34 3 19 пр. Лесі Українки 12 1
6 вул. Ковжуна 1 1 20 вул. Долинська 37 1
7 вул. Хіміків 26 1 21 вул. Українська 2а 1
8 вул. Пушкіна 6 3 22 вул. Винниченка 2 1
9 вул. С. Стрільців 1 2 23 пр. Лесі Українки 9 а 1
10 пр. Лесі Українки 1 1 24 вул. С. Стрільців 7 1
11 вул. Сівецька 3 2 25 вул. С. Стрільців 17 1
12 вул. Хіміків 36 1 26 вул. С. Стрільців 19 1
13 вул. Біласа і Данилишина 6 1 27 вул. С. Стрільців 15 1
14 вул. Рубчика 2 2  

 

Витратна частина підприємства

 





















































































































  7 міс 2020 рік 12 міс 2020 рік 7 міс 2021 рік
Витрати на оплату праці з врахуваням резерву ств. відпусток 18 767 145,93 30 598 604,48 17 642 894,34
Відрахування на з-ту 3 962 630,51 6 533 635,53 3747219,69
Матеріальні витрати всього

в т.ч.
45 047 053,82 64 131 236,40 31 939 652,56
Газ 9 459 270,18 17 506 238,49 15 499 482,75
Електроенергія 5 174 300,89 9 449 011,85 7 215 243,75
Покупне тепло 22 403 441,75 22 433 701,29 0,00
Очистка стоків, госпитна вода 5 456 643,48 10 233 433,74 6 750 341,66
ПММ 1 047 681,44 1 775 117,37 867 648,79
Матеріали, запчастини 1 505 716,08 2 733 733,66 1 606 935,61
Інші в т.ч. 1 447 210,30 2 917 469,40 1 265 695,20
податки 365 622,92 752 754,99 402 340,07
Послуги банків 248 193,74 380 297,85 196 876,71
Електромеханічні р-ти, повірка заземлення 90 214,12 169 327,52 5 081,55
Повірка, ремонт приладів, обладнення 143 216,98 176 388,10 85 946,75
Судовий збір 22 278,02 92 691,74 0,00
Зв’язок 92 964,57 112 549,51 53 160,75
Інші послуги, матеріали (канц.послуги спец техніки, страхування транспорту та водіїв, техогляд, гідравл. Випроб, ремонт та заправка орг.техніки) 484 719,95 1 233 459,69 522 289,37
Всього витрат 69 224 040,56 104 180 945,81 54 595 461,79

 

Гідроденамічне прочищення

каналізаційних мереж в м. Калуш 2020 рік.

 

Всього за 2020 рік – 1334 м

На суму – 496 796,00 грн.




















































































вул. Долинська ᴓ 200  в кількості 45м
вул. Б. Хмельницького ᴓ 200  в кількості 65м
проспект Лесі Українки 8 ᴓ 200 в кількості 125м
вул. Драгоманова ᴓ 200 в кількості 50м
вул. О. Тихого 7 ᴓ 200 в кількості 70м
вул. Б. Хмельницького 34 ᴓ 200 в кількості 34м
вул. Стуса 1 ᴓ 200 в кількості 35м
вул. Дзвонарська 5 ᴓ 250 в кількості 60м
вул. Б. Хмельницького 1,3 ᴓ 300 в кількості 100м
вул. Б. Хмельницького 51,59 ᴓ 250 в кількості 90м
вул. Хіміків 40 ᴓ 250 в кількості 80м
вул. С. Стрільців 19 ᴓ 250 в кількості 95м
вул. С. Стрільців 21 ᴓ 250 в кількості 95м
вул. Рубчика 2 ᴓ 250 в кількості 70м
проспект Лесі Українки 5 ᴓ 200 в кількості 80м
вул. О. Тихого 11 ᴓ 300 в кількості 80м
вул. Будівельників 9-7 ᴓ 300 в кількості 60м
вул. Драгоманова 10 ᴓ 200 в кількості 65м
вул. Підвальна 8 ᴓ 250 в кількості 80м
вул. Винниченка 9 ᴓ 200 в кількості 50м

 

Виконання робіт з заміни мереж в 2020 та 2021 роках

Заміна Т/М в 2020 р.

 

Всього за 2020 рік – 254 м/п

На суму – 591 996,86 грн. , а також

Придбано засувки 14 шт. на суму 50 000,00 грн

 





























































вул. Молодіжна, 5

  • 108 мм в кількості21 м/п


85 557,08 грн.
вул. В. Стуса, 6

  • 108 мм в кількості 40  м/п




  1.  943,24 грн.


вул. Тихого,1

  • 108 мм в кількості 20  м/п




  1.  033,26 грн.


пр-т. Л. Українки, 3

  • 108 мм в кількості 13  м/п




  1.  217,02 грн.


вул. Тихого, 1

  • 219 мм в кількості 24  м/п




  1.  145,21 грн.


вул. Молодіжна – Мостиська

  • 219 мм в кількості 24  м/п


31 189,91 грн.
вул. Б. Хмельницького,37-39

  • 159 мм в кількості 21  м/п


47 917,00 грн.
пр-т. Л. Українки, 16-16а

  • 76 мм в кількості 48  м/п




  1.  030,73 грн.


вул. Б. Хмельницького, 60

  • 219 мм в кількості 11  м/п


83 539,62 грн.
вул. Молодіжна

  • 219 мм в кількості 10  м/п




  • ,91 грн.


Заміна сальникових компенсаторів 101 877,86 грн.
Ізоляція трубопроводів вул. Чорновола, Філатова, ЗОШ № 7 23 251,00 грн.

 

Заміна Т/М в 2021 р.

 

Всього за 2021 рік – 424 м/п

На суму – 350 063,00 грн + ізоляція труб – 26 092,00 грн.

 































































вул. Євшана 13 ᴓ 76мм. В кількості 22 м/п 74 248,00 грн.
вул.  Каракая  9 ᴓ 76 мм в кількості 21 м/п 19 750,00 грн.
вул. Підвальна 11 ᴓ 159 мм в кількості 72 м/п 59 844,00 грн.
вул. Грушевського 21 ᴓ 76 мм в кількості 60 м/п 25 345,00 грн.
вул. Сівецька 2 ᴓ 108 в кількості 12 м/п 12 237,00 грн.
вул.  Винниченка 3 ᴓ 108 в кількості 36 м/п 24 475,00 грн.
вул.  Євшана 13 ᴓ 89 в кількості 60 м/п 46 255,00 грн.
вул. Підвальна 5-7  ᴓ 57 мм в кількості 36 м/п 26 704,00 грн.
вул. О.Тихого 5 ᴓ 100 в кількості 40 м/п 32 963,00 грн.
вул. Б.Хмельницького 43 ᴓ 76 мм в кількості 44 м/п 9 475,00 грн.
вул. Ковжуна 3 ᴓ 76 в кількості 21 м/п 18 767,00 грн.
Ізоляція трубопроводу 560м2 26 092,00 грн.

Разом з тим, проведено реконструкцію (відновлення) теплових мереж по вул. Дзвонарська 7 – Цеглинського, 130 м/п та встановлено 4 запірні арматури ДУ 100 на даній мережі. Проведено реконструкцію та відновлення теплової мережі від теплової камери на вул. Дзвонарська 19 до котельні на вул. Каракая довжиною 155 м/п та встановлено дві запірні арматури ДУ 100. Також від даної теплової камери на вул. Дзвонарській 19 до теплової камери на вул. Підвальна 2 проведено реконструкцію та відновлення теплової мережі довжиною 270 м/п встановлено 4 запірні арматури ДУ 100.

Окрім цього, в міжопалювальний період оптимізовано схему теплопостачання міста від котелень. З 8 котелень які працювали в старій частині міста зроблено перепідключення на 5 котелень, прораховано робочу потужність та загруженість котлів на рівні 80%, на перепідключення котелень (без залучення сторонніх осіб власним господарським способом) використано 900 тис. грн. програми фінансової підтримки на труби, засувки, фланці.

 

 

Заміна водопроводів в 2020 р.

 

Всього за 2020 рік – 566 м/п

На суму – 23 754,97 грн. , а також

Ремонт мереж протипожежного водопостачання (гідранти) на суму 99 999,00 грн.Придбана арматура трубопровідна: (крани, клапана) 142 шт. насуму 93 244,00 грн.

 

































вул. Будівельників – Космонавтів ᴓ 50 мм в кількості 136м/п 42 718,84 грн.
вул. Павлика ᴓ 100 мм в кількості 150 м/п 39 449,32 грн.+ 37 129,00 грн.
вул. Шухевича ᴓ 100 мм в кількості 50м/п 32 002,97 грн. +

11 413,94 грн.
вул. С. Бандери ᴓ 32 мм в кількості 150м/п 49 940,56 грн.
вул. Каракая ᴓ 75 мм в кількості 30м/п 15 470,94 грн.
вул. Литвина ᴓ 50 мм в кількості 50м/п 9 428,32 грн.

 

Заміна водопроводів в 2021 р.

 

Всього за 2021 рік – 445м/п

На суму – 70 932,00 грн.





























вул. Ш.Руставелі  ᴓ 50 мм в кількості 120 м/п 18 950,00 грн.
вул. Підвальна 6-8 ᴓ 108 в кількості 65 м/п 10 307,00 грн.
вул. Г.Мартинця ᴓ 50 мм в кількості 100 м/п 16 900,00 грн.
вул. Тіниста ᴓ 50 мм в кількості 100 м/п 15 300,00 грн.
вул. Хіміків 16 ᴓ 50 в кількості 60 м/п 9 475,00 грн.

 

Капітальний ремонт аварійних ділянок

централізованої господарсько-побутової каналізаційної мережі м. Калуш в 2020 р.

 

Всього за 2020 рік – 314 м

На суму – 676 776,00 грн.

1 м.п. мережі 2155












































вул. В. Стуса 3 ᴓ 200  в кількості 10м 19 231, 20 грн
бульвар Незалежності ᴓ 315  в кількості 18м 49 750,80 грн.
вул. В. Стуса 8 ᴓ 315 в кількості 65м 134 718,00 грн.
вул. О. Тихого 2-4 ᴓ 315 в кількості 30м 79 929, 60 грн.
просп. Лесі Українки 8 ᴓ 315 в кількості 78м 181 371,60 грн.
вул. С. Стрільців 13 ᴓ 315 в кількості 24м 52 548,00 грн.
вул. Сівецька 7 ᴓ 200 в кількості 34м 69 354,00 грн.
вул. Б. Хмельницького 8 ᴓ 200 в кількості 55м 89, 872,80 грн.

 

Капітальний ремонт аварійних ділянок

централізованої господарсько-побутової каналізаційної мережі м. Калуш в 2021 р.

 

Всього за 2021 рік – 314 м

На суму – 217 628,00 грн.

1 м.п. мережі 1818







































вул. С. Стрільців ᴓ 300  в кількості 24м 40 622,00 грн
м-н. Шептицького 4 ᴓ 4  в кількості 22м 44 349,00 грн.
вул. Винниченка 10 ᴓ 300 в кількості 5м 134 718,00 грн.
вул. Сівецька 8-10 ᴓ 250 в кількості 35м 47 207,00 грн.
вул. Каракая 4 ᴓ 200 в кількості 36м 47 528,00 грн.
вул. Пушкіна 4 ᴓ 200 в кількості 24м 45 834,00 грн.
вул. Фінська 46 ᴓ 200 в кількості 25м 45 834,00 грн.

 

Планується до кінця 2021 року

 

Всього за 2021 рік – 314 м

На суму – 217 628,00 грн.

1 м.п. мережі 1818


































вул. Будівельників 9 ᴓ 300  в кількості 19м 46 509,00 грн
вул. Хіміків 34 ᴓ 200  в кількості 20м 48 645,00 грн.
вул. С. Стрільців 23 ᴓ 200 в кількості 14м 43 874,00 грн.
вул. В. Стуса 1 ᴓ 200 в кількості 5м 15 979,00 грн.
вул. В. Стуса 3 ᴓ 200 в кількості 19м 32 395,00 грн.
територія КНС №2 ᴓ 300 в кількості 14м 30 226,00 грн.

 

Директор

КП «Водотеплосервіс»                                                                  П.В. Шевчук