ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1863

Дата реєстрації:

13.10.2021

Проголосовано:

28.10.2021 12:46:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1863

Текст:


  

Про розгляд звернень громадян                           

щодо затвердження документацій                   

із землеустрою для ведення

садівництва

 

 

    Розглянувши заяви громадян, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 35, 116, 118, 121, 122 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для ведення садівництва гpомадянам, згiдно з додатком 1.

2. Землевласникам забезпечити постійний доступ  до  iснуючих на дiлянках iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись пpавил викоpистання земель в  охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

  3. Громадянам, вказаним в додатку 1 до даного рішення, зареєструвати право власності земельними ділянками у відповідності до чинного законодавства.

  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

 

Мiський голова                                                                               Андрій Найда