ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1819

Дата реєстрації:

12.10.2021

Проголосовано:

28.10.2021 13:09:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1819

Текст:




 

 

Про затвердження  проекту землеустрою          

щодо відведення та надання в оренду                  

земельної ділянки

громадянам Бабінській О. Й.,

Бабінському Н. В. та Бабінському Б. В.

 

               Розглянувши заяву громадян Бабінської Оксани Йосипівни, Бабінського Назара Васильовича та Бабінського Богдана Васильовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126, 186-1 Земельного кодексу України, беручи до витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ-7421415262021 від 30.07.2021, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам Бабінській Оксані Йосипівні, Бабінському Назару Васильовичу та Бабінському Богдану Васильовичу для обслуговування котельні, яка знаходиться по вул. Івано-Франківська, 2 в м. Калуш (код КВЦПЗ:11.02.).

  2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянам Бабінській Оксані Йосипівні, Бабінському Назару Васильовичу та Бабінському Богдану Васильовичу земельну ділянку площею 0,1417 га (кадастровий номер: 2610400000:38:003:0047), по вул. Івано-Франківська, 2 в м. Калуш для обслуговування котельні (код КВЦПЗ: 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).

  3. Зобов’язати громадян Бабінську Оксану Йосипівну, Бабінського Назара Васильовича та Бабінського Богдана Васильовича в місячний термін укласти договір оренди землі та подати його на державну реєстрацію.

  4. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.

  5. Землекористувачу:


           5.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    

           5.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.


  1. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

 

Міський голова                                                                       Андрій Найда