ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1813

Дата реєстрації:

12.10.2021

Проголосовано:

28.10.2021 13:42:17

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1813

Текст:


 

 

Про відмову у наданні дозволу                            

на розроблення проекту землеустрою                

щодо відведення земельної ділянки

в оренду АТ «ОРІАНА»

(район вул. Драгоманова-Малицької, м. Калуш)

 

 

           Розглянувши заяву АТ «ОРІАНА» про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 134 Земельного кодексу України, беручи до уваги протокольні доручення висловлені в ході пленарного засідання міської ради 29 вересня 2021 року (дев’ятнадцята сесія восьмого демократичного скликання), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Відмовити АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ОРІАНА» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,2468 га, яка знаходиться в районі вул. Драгоманова-Малицької, м. Калуш, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, у зв’язку невідповідність місця розташування земельної ділянки вимогам законів (ч. 3 ст. 123 Земельного кодексу України).

            2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                             Андрій Найда             



 

ДОДАТКИ

1 Орiана_Малиц_коi.pdf Переглянути