ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Роман Кузик

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1906

Дата реєстрації:

08.11.2021

Проголосовано:

25.11.2021 15:39:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1906

Текст:


  

 Про перейменування   вулиці

  Галана в с.Копанки

 

Керуючись Законами України   «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки»,   «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», ст.25,ст.37 п.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Перейменувати вул.Галана в с.Копанки на вул.Церковну.


2. Надіслати   це рішення Івано-Франківській регіональній філії Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення відповідних змін  до  єдиного  Державного реєстру інформаційної системи України.

3. Оприлюднити зазначене рішення шляхом розміщення на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації протягом одного тиж-ня з дня його прийняття.

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на   заступника міського голови відповідно до розподілу фунціональниих обов’язків.

   

 

 

 

         Міський голова                                             Андрій НАЙДА