ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

13

Дата реєстрації:

21.12.2016

Проголосовано:

22.12.2016 17:32:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13

Текст:


13.     РІШЕННЯ

 








Про  внесення змін в Регламент       Калуської міської ради    

            Відповідно до ст.26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії  з питань законності, депутатської діяльності та антикорупційної політики, міська рада

ВИРІШИЛА:

    Внести зміни в Регламент Калуської міської ради сьомого демократичного скликання, виклавши пункти статей Регламенту в таких редакціях:

 

1. п. 2 ст.27 «На початку пленарного засідання Рада визначає порядок роботи. Пленарне засідання Ради відбувається в наступному порядку:


  • реєстрація депутатів та повідомлення про відсутність;

  • вступне слово головуючого про відкриття сесії Ради;

  • затвердження порядку денного;

  • заслуховування запитів, звернень, заяв

  • розгляд питання порядку денного „ Різне”;

  • вирішення процедурних питань проведення сесії;

  • розгляд питань порядку денного та голосування по них;

  • закриття сесії Ради».


2. «п. 3 ст. 30.  Порядок денний приймається в цілому більшістю депутатів від загального складу ради. В разі неприйняття порядку денного в цілому, головуючий проводить голосування по кожному пункту окремо».

3. «п.6 ст. 31 Депутат має право дати оцінку відповіді на свій запит. За результатами наданої на депутатський запит відповіді, може бути проведено обговорення, якщо про це проголосують депутати не менш як 1/3 від загального складу ради».

4. «п.9 ст. 31 За процедурним рішенням Ради, що ухвалене 1/3 від загального складу ради, промовцю може бути надана більша тривалість виступу, але не більше ніж 15 хв».

5. ст. 37 «Рішення ради приймаються відкритим поіменним голосуванням, окрім випадків, передбачених пунктами 4 і 16 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в яких рішення приймаються таємним голосуванням. Результати поіменного голосування підлягають обов’язковому оприлюдненню та наданню за запитом відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації".

Поіменне голосування може здійснюватися шляхом оголошення позиції депутата (в ході голосування Секретар ради оголошує в алфавітному порядку прізвища депутатів. Депутат, прізвище якого оголошено, встає і заявляє про свою позицію “за”, “проти”, “утримався”)».

 6. «п.10 ст. 39 «При неможливості голосування системою електронного голосування, депутат голосує особисто або шляхом підняття руки. Забороняється голосувати за інших депутатів. Депутат має право на одержання лише одного бюлетеня для таємного голосування і зобов’язаний не передавати його іншим особам».


  1. п. 15 ст. 39 «Прийняття рішень з процедурних та організаційних питань роботи Ради, спрямованих на одноразове відхилення від закріплених у Регламенті положень, здійснюється більшістю голосів депутатів від загального складу Ради».

  2. п.1 ст.42 «До розгляду основних питань порядку денного пленарного засідання Ради депутатам надається право виступити у "Різному", яке полягає у висловленні ними своїх думок, пропозицій, оголошень, заяв та позицій щодо роботи сесії, депутатської діяльності, роботи виконавчих органів Ради тощо».

  3. п.5 ст. 45 «Процедурне рішення приймається 1/3 депутатів від загального складу Ради. Процедурні рішення вказані в п.3.1 і п.3.5. цієї статті Регламенту ухвалюються  більшістю депутатів від загального складу Ради».


 

 

Міський голова                                                                 Ігор Матвійчук