ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1937

Дата реєстрації:

11.11.2021

Проголосовано:

25.11.2021 16:24:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1937

Текст:


 

 

Про проведення інвентаризації  

земельної ділянки комунальної власності            

(кадастровий номер: 2622883600:02:001:0415)

с. Копанки, урочище «Біля Федуна»

                       

        

Розглянувши колективну заяву, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 83 Земельного Кодексу України, ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019р. №476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, а також постійної комісії міської ради з питань власності,  житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

 

         1. Провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності площею 5,4668га, яка знаходиться в с. Копанки, урочище «Біля Федуна» (для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВЦПЗ 01.01))та розробити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації даної земельної ділянки.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.



Мiський голова                                                                               Андрій НАЙДА


 



 

ДОДАТКИ

1 с.Копанки,_ур._БiляФедуна.pdf Переглянути