ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1851

Дата реєстрації:

13.10.2021

Проголосовано:

25.11.2021 16:49:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1851

Текст:


 

Про відмову у внесенні змін в рішення                          

Боднарівської сільської ради  стосовно                             

громадян Василіва І.М., Дрогомирецького Н М.,

Дрогомирецького Т.М., Євчук Н.Я., Кравець Н.С.,

Луцького В.П., Старчевського Р.І.

 

 

Розглянувши заяви громадян Василіва Івана Михайловича, Дрогомирецького Назара Михайловича, Дрогомирецького Тараса Михайловича, Євчук Наталії Ярославівни, Кравець Надії Степанівни, Луцького Василя Петровича, Старчевського Романа Івановича, Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити громадянину Василіву Івану Михайловичу у внесенні змін в пункт 1 рішення Боднарівської сільської ради від 24.10.2020 року №384-41/2020 «Про розгляд звернень громадян», щодо викладення його в редакції: «Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боднарів: Василів Іван Михайлович, орієнтовна площа – 0,1000га в урочищі «за колією» у зв’язку з відсутністю належним чином засвідчених копій документів, що підтверджують необхідність внесення змін в рішення.

2. Відмовити громадянину Дрогомирецькому Назару Михайловичу у внесенні змін в пункт 1 рішення Боднарівської сільської ради від 24.10.2020 року №384-41/2020 «Про розгляд звернень громадян», щодо викладення його в редакції: «Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боднарів: Дрогомирецький Назар Михайлович, орієнтовна площа – 0,1000га в урочищі «за колією» у зв’язку з відсутністю належним чином засвідчених копій документів, що підтверджують необхідність внесення змін в рішення.

 

 

3. Відмовити громадянину Дрогомирецькому Тарасу Михайловичу у внесенні змін в пункт 1 рішення Боднарівської сільської ради від 24.10.2020 року №384-41/2020 «Про розгляд звернень громадян», щодо викладення його в редакції: «Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боднарів: Дрогомирецький Тарас Михайлович, орієнтовна площа – 0,1000га в урочищі «за колією» у зв’язку з відсутністю належним чином засвідчених копій документів, що підтверджують необхідність внесення змін в рішення.

4. Відмовити громадянці Євчук Наталії Ярославівні у внесенні змін в пункт 1 рішення Боднарівської сільської ради від 24.10.2020 року №384-41/2020 «Про розгляд звернень громадян», щодо викладення його в редакції: «Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боднарів: Євчук Наталія Ярославівна, орієнтовна площа – 0,1000га в урочищі «за колією» у зв’язку з відсутністю належним чином засвідчених копій документів, що підтверджують необхідність внесення змін в рішення.

5. Відмовити громадянці Кравець Надії Степанівні у внесенні змін в пункт 1 рішення Боднарівської сільської ради від 24.10.2020 року №384-41/2020 «Про розгляд звернень громадян», щодо викладення його в редакції: «Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боднарів: Кравець Надія Степанівна, орієнтовна площа – 0,1000га в урочищі «за колією» у зв’язку з відсутністю належним чином засвідчених копій документів, що підтверджують необхідність внесення змін в рішення.

6. Відмовити громадянину Луцькому Василю Петровичу у внесенні змін в пункт 1 рішення Боднарівської сільської ради від 24.10.2020 року №384-41/2020 «Про розгляд звернень громадян», щодо викладення його в редакції: «Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боднарів: Луцький Василь Петрович, орієнтовна площа – 0,1000га в урочищі «за колією» у зв’язку з відсутністю належним чином засвідчених копій документів, що підтверджують необхідність внесення змін в рішення.

7. Відмовити громадянину Старчевському Роману Івановичу у внесенні змін в пункт 1 рішення Боднарівської сільської ради від 24.10.2020 року №384-41/2020 «Про розгляд звернень громадян», щодо викладення його в редакції: «Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боднарів: Старчевський Роман Іванович, орієнтовна площа – 0,1500га в урочищі «за колією» у зв’язку з відсутністю належним чином засвідчених копій документів, що підтверджують необхідність внесення змін в рішення.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                                       Андрій Найда