ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

2058

Дата реєстрації:

02.12.2021

Проголосовано:

16.12.2021 12:43:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2058

Текст:


  Про затвердження  технічної документації      

з нормативної грошової оцінки земель   

населеного пункту села Боднарів

 

             Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Боднарів виконану ТзОВ «ЗАХІДЗЕМЛЕПРОЕКТ ПЛЮС», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 271 Податкового кодексу України, ст. 18, 23 Закону України «Про оцінку земель», Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, з питань будівництва та землеустрою, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Боднарів, виконану ТзОВ «ЗАХІДЗЕМЛЕПРОЕКТ ПЛЮС»  (далі – Документація).

           2. Ввести в дію нормативну грошову оцінку земель населеного пункту села Боднарів з 01.01.2023 року,  на підставі затвердженої відповідно до п.1 цього рішення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Боднарів.

           3. З метою виконання Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області покладених законодавством завдань, доручити Управлінню земельних відносин Калуської міської ради передати до Відділу № 2 Управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області за актом прийому - передачі один примірник Документації на паперових носіях та в електронному вигляді.

           4. З 01.01.2023 року скасувати рішення Боднарівської сільської ради від 23.03.2012 року «Про затвердження нормативно-грошової оцінки землі населеного пункту с. Боднарів».

            5. Опублікувати дане рішення на офіційному сайті Калуської міської ради  та в засобах масової інформації.

            6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

  

Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА