ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

2013

Дата реєстрації:

30.11.2021

Проголосовано:

16.12.2021 12:55:50

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2013

Текст:


 

Про надання дозволу на виготовлення   

технічної документації із землеустрою   

щодо встановлення (відновлення)  меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

КНП «КАЛУСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ

КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»

 

 

         Розглянувши заяву КНП «КАЛУСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (в постійне користування), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст.  12, 92, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Дати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКА  МІСЬКА ЛІКАРНЯ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 5,7151 га, (кадастровий номер: 2610400000:17:005:0043), яка знаходиться на вул. Каракая, 25, м. Калуш, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (код КВЦПЗ 03.03).

           2. Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «КАЛУСЬКА  МІСЬКА ЛІКАРНЯ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в постійне користування.

            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

           4.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Міський голова                                                                     Андрій НАЙДА                



 

ДОДАТКИ

1 Лікарня, Каракая, 25.pdf Переглянути