ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

1909

Дата реєстрації:

11.11.2021

Проголосовано:

16.12.2021 12:57:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    4
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1909

Текст:


  

Про надання дозволу на виготовлення         

проекту землеустрою щодо відведення  

земельної ділянки цільове призначення

якої змінюється  ТзОВ «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР»

 

 

 

         Розглянувши заяву ТзОВ «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 20, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 13.09.2021 № 823 «Про затвердження проекту детального планування території для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з закладами громадського призначення на території пивзаводу на вул. Грушевського, 89-а в м. Калуші», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ 11.02) у землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 02.10) площею 3,3653 га (кадастровий номер 2610400000:15:003:0028), яка знаходиться  на вул. Грушевського, 89а, місто Калуш.

           2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.

            3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

           4.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                          Андрій НАЙДА                

 



 

ДОДАТКИ

1 Калуський Бровар.pdf Переглянути