ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1852

Дата реєстрації:

13.10.2021

Проголосовано:

16.12.2021 13:22:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1852

Текст:


  

Про відмову у внесенні змін в рішення     

Боднарівської сільської ради  стосовно 

громадянина Дрогомирецького М.І.

 

 

Розглянувши заяву громадянина Дрогомирецького Михайла Ігоровича, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити громадянину Дрогомирецькому Михайлу Ігоровичу у внесенні змін в пункт 1 рішення Боднарівської сільської ради від 24.10.2020 року №384-41/2020 «Про розгляд звернень громадян», щодо викладення його в редакції: «Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боднарів: Дрогомирецький Михайло Ігорович, орієнтовна площа – 0,1500га в урочищі «за колією» у зв’язку з відсутністю належним чином засвідчених копій документів, що підтверджують необхідність внесення змін в рішення.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА