ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

8

Дата реєстрації:

06.01.2022

Проголосовано:

27.01.2022 15:08:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 8

Текст:


 

 

Про  затвердження протоколів  

узгоджувальної комісії                         

по вирішенню земельних спорів

                                                                                                      

 

      Розглянувши заяви громадян, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада    

 

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити протокол узгоджувальної комісії по вирішенню земельних спорів від 03.12.2021 року № 19, від 17.12.2021 року №20. 

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

 

Міський голова                                                   Андрій НАЙДА


 

                                                                  Затверджено:

                                                                                      рішення   міської ради 

                                                                                      __.__.2022 №

                                                                                 Секретар міської ради

                                                                                Гільтайчук В.В.


 

                                                               Протокол № 19

засідання узгоджувальної комісії по вирішенню земельних спорів

від 03.12.2021 року                                                                        м. Калуш





























Присутні:  
Мельник Володимир Андрійович

 

 

Шпитальний Роман Романович

 
- начальник  управління земельних відносин Калуської міської ради,

голова комісії;

-   начальник юридичного відділу –юрист виконавчого комітету Калуської міської ради, заступник голови комісії;
 
Гергічна Елла Миколаївна

 

 

 

Корпан Юлія Сергіївна

 

 

Кузик Роман Володимирович

 

Рекунов Юрій Іванович

 

 

Воконоголь Сергій Євгенійович

 

 

 

Онуфрик Любомир Ярославович

 

 

 

 

Відсутні:

 

Собчук Анатолій Володимирович

 

 
-головний спеціаліст відділу землеустрою управління земельних відносин Калуської міської ради, секретар комісії;

- головний спеціаліст-юрист юридичного відділу виконавчого комітету Калуської міської ради;

- начальник управління архітектури та                                                                           містобудування Калуської міської ради;

- начальник управління житлово-                                                                         комунального господарства Калуської                                                                        міської ради;

- депутат міської ради, голова постійної                                                                          комісії міської ради з питань власності,                                                                          житлово-комунального господарства та                                                                         екології (за згодою);

- депутат міської ради, голова постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою (за згодою).

 

 

 

- начальник управління у Калуському районі відділу у м.Калуш  Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області (за згодою).
 
     

 

                                                                                                     Порядок  денний

 


  1. Розгляд заяви гр.Остроухової Ельміри Михайлівни щодо погодження межі земельної ділянки на вул. Франка І., 155  в с. Ріп’янка Калуського району для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) суміжним  землекористувачем – громадянкою Боднар А.І., що проживає по вул.І.Франка та погодження межі земельної ділянки в с. Ріп’янка Калуського району для ведення особистого селянського господарства без підпису суміжних  землекористувачів –  Гринчій О.М. та Стадник Є. у зв’язку з їх смертю.


          Гергічна Е.М.: Згідно довіреності від 11.06.2021 року інтереси гр.  Остроухової Ельміри Михайлівни представляє  гр. Остроухова Марія Василівна.

          При цьому повідомила, що суміжний землекористувач - гр. Боднар А.І. на засідання узгоджувальної земельної комісії не з’явилась, хоча була повідомлена завчасно. Також зауважила, що положенням про узгоджувальну комісію по вирішенню земельних спорів, затвердженого рішенням міської ради від 10.12.2020 року № 78 визначено, що у разі відсутності однієї із сторін при першому вирішенні питання і відсутності офіційної згоди на розгляд питання, розгляд спору переноситься. Відсутність однієї із сторін без поважних причин при повторному розгляді земельного спору не зупиняє його розгляд і прийняття рішення.

        Додатково зазначила, що інформація про спадкоємців земельних ділянок гр.Гринчій та гр.Стадник Є. - суміжних землекористувачів земельної ділянки, яку має намір приватизувати Остроухова Е.М. для ведення особистого селянського господарства, відсутня.

        Мельник В.А. запропонував перенести розгляд заяви гр. Остроухової Ельміри Михайлівни  на чергове засідання комісії.

    Голосували:                                                                      «за»                   8





      Вирішили: 

      Розгляд заяви гр. Остроухової Ельміри Михайлівни щодо погодження межі земельної ділянки на вул. Франка І., 155  в с. Ріп’янка Калуського району для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) перенести на чергове засідання узгоджувальної земельної комісії. 

    

  1. Розгляд заяви ТзОВ «ІС-ТРАНС» щодо погодження межі земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 84 в м.Калуші ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС».


          Гергічна Е.М.: представник ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС» на засідання узгоджувальної земельної комісії не з’явився, хоча був повідомлений завчасно. При цьому секретар комісії зауважила, що положенням про узгоджувальну комісію по вирішенню земельних спорів, затвердженого рішенням міської ради від 10.12.2020 року № 78 визначено, що у разі відсутності однієї із сторін при першому вирішенні питання і відсутності офіційної згоди на розгляд питання, розгляд спору переноситься. Відсутність однієї із сторін без поважних причин при повторному розгляді земельного спору не зупиняє його розгляд і прийняття рішення.

       Мельник В.А. запропонував перенести розгляд заяви ТзОВ «ІС-ТРАНС» на чергове засідання комісії із повторним запрошенням сторін.

      Голосували:                                                                    «за»                   8





      Вирішили: 

      Розгляд заяви  ТзОВ «ІС-ТРАНС» щодо погодження межі земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 84 в м.Калуші ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС», перенести на чергове засідання узгоджувальної земельної комісії з повторним запрошенням сторін. 

 

      3. Повторний розгляд заяви гр.Коколин Любові Михайлівни, яка проживає на вул.І.Франка, 40 в с.Ріп’янка Калуського району стосовно врегулювання питання щодо розширення дороги до її будинковолодіння.

           Мельник В.А.: повідомив членам комісії, що згідно із рішенням сесії Калуської міської ради № 568 від 27.05.2021 року «Про затвердження протоколів узгоджувальної земельної комісії по вирішенню земельних спорів» для вирішення порушеного питання комісією було запропоновано старості Ріп’янського старостинського округу звернутися до Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради та до КП «Калушавтодор» Калуської міської ради щодо можливості проведення робіт по профілюванню та підсипці щебенем громадської дороги по вул.Франка між будинками 40 і 46 в с.Ріп’янка Калуського району.

            Виїхавши на місце повторно, членами комісії встановлено, що по вул. І.Франка в с.Ріп’янка, зокрема зі сторони земельної ділянки гр.Іванишин М.М., гілки дерев проникають на дорогу, що є перепоною у її використанні, що підтверджується фото матеріалами.

      Мельник В.А.: проінформував присутніх, що відповідно до ст.105 «Наслідки проникнення на земельну ділянку гілок і коренів дерев» Земельного кодексу України у випадку проникнення коренів і гілок дерев з однієї земельної ділянки на іншу власники та землекористувачі земельних ділянок мають право відрізати корені дерев і кущів, які проникають із сусідньої земельної ділянки, якщо таке проникнення є перепоною у використанні земельної ділянки за цільовим призначенням.

         Тому, враховуючи вищевикладене, запропонував дане питання вирішити шляхом обрізки гілок дерев, що виступають на громадську дорогу по вул.І.Франка.

         Крім того, на виконання рішення сесії Калуської міської ради № 568 від 27.05.2021 року «Про затвердження протоколів узгоджувальної земельної комісії по вирішенню земельних спорів» старості Ріп’янського старостинського округу - Л.В.Гулимчуку повторно звернутися до Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради та до КП «Калушавтодор» Калуської міської ради щодо можливості проведення робіт по профілюванню та підсипці щебенем громадської дороги по вул.Франка між будинками 40 і 46 в с.Ріп’янка Калуського району.

 

         Голосували:                                                                 «за»                   8





      

 

         Вирішили: 

         1). Рекомендувати старості Ріп’янського старостинського округу (Л.В.Гулимчуку) доручити озеленювачу сільської ради провести роботи по обрізці гілок дерев, що виступають на громадську дорогу по вул.Франка, зокрема зі сторони будинковолодіння гр. Іванишин М.М. по вул.І.Франка, 46 в с.Ріп’янка Калуського району;

         2). На виконання рішення сесії Калуської міської ради № 568 від 27.05.2021 року «Про затвердження протоколів узгоджувальної земельної комісії по вирішенню земельних спорів» рекомендувати старості Ріп’янського старостинського округу повторно звернутися до Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради та до КП «Калушавтодор» Калуської міської ради щодо можливості проведення робіт по профілюванню та підсипці щебенем громадської дороги по вул.Франка між будинками 40 і 46 в с.Ріп’янка Калуського району.

 

 

Голова комісії:                                    _________________  Володимир Мельник

Заступник голови комісії:                  _________________  Роман Шпитальний

Секретар комісії:                                 _________________  Елла Гергічна

Члени комісії:                                      ________________   Роман Кузик

                                                              ________________   Юлія Корпан

                                                              ________________   Юрій Рекунов

                                                              _________________ Сергій Воконоголь

                                                              ________________   Любомир Онуфрик

 
                                                                                                        Затверджено:

                                                                                      рішення   міської ради 

                                                                                      __.__.2022 №

                                                                                 Секретар міської ради

                                                                                Гільтайчук В.В.

 

                                                               Протокол № 20

засідання узгоджувальної комісії по вирішенню земельних спорів


від 17.12.2021 року                                                                        м. Калуш






























Присутні:  
Мельник Володимир Андрійович - начальник  управління земельних відносин Калуської міської ради,

голова комісії;
 
Гергічна Елла Миколаївна

 

 

 

Кузик Роман Володимирович

 

Рекунов Юрій Іванович

 

 

Корпан Юлія Сергіївна

 

 

Онуфрик Любомир Ярославович

 

 

 

Гулимчук Любомир Васильович

 

Паньків Василь Дмитрович

 

Дрогомирецький Олег Михайлович

 

Відсутні:

Шпитальний Роман Романович

 

 

Воконоголь Сергій Євгенійович

 

 

 

Собчук Анатолій Володимирович

 

 
-головний спеціаліст відділу землеустрою управління земельних відносин Калуської міської ради, секретар комісії;

- начальник управління архітектури та                                                                           містобудування Калуської міської ради;

- начальник управління житлово-                                                                         комунального господарства Калуської                                                                        міської ради;

- головний спеціаліст-юрист юридичного відділу виконавчого комітету Калуської міської ради;

- депутат міської ради, голова постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою (за згодою);

- староста Ріп’янського старостинського округу;

- староста Кропивницького старостинського округу;

- староста Боднарівського старостинського округу.

 

-   начальник юридичного відділу –юрист виконавчого комітету Калуської міської ради, заступник голови комісії;

- депутат міської ради, голова постійної                                                                          комісії міської ради з питань власності,                                                                          житлово-комунального господарства та                                                                         екології (за згодою);

- начальник управління у Калуському районі відділу у м.Калуш  Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області (за згодою).

 

 
 
     

                                                    Порядок  денний

 

1. Розгляд заяви гр.Іванів Мирослави Павлівни стосовно врегулювання спірного питання на вул.Федуна, 74, в с.Кропивник Калуського району.

         Іванів М.П. повідомила присутнім про те, що суміжні землекористувачі – гр.Федорів Г.І. та гр.Бреславський М.І. захопили частину земельної ділянки, яку вона використовує для вирощування сільськогосподарських культур.

          При цьому зазначила, що право власності чи право користування на дану земельну ділянку не оформлено.

          Паньків В.Д. повідомив присутнім, що земельні ділянки суміжних землекористувачів – гр.Федорів Г.І. та гр.Бреславського М.І., які використовуються ними для ведення особистого селянського господарства на вул.Федуна в с.Кропивник, перебувають у власності цих громадян. 

  Федорів Г.І. надала на розгляд присутніх матеріали технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки приватної власності на вул.Федуна в с.Кропивник, складовою частиною якої є акт встановлення і погодження зовнішніх меж землекористування в натурі, який власноруч підписаний громадянкою Іванів М.П. для ведення особистого селянського господарства.

  Бреславський М.І. зазначив, що громадянкою Іванів М.П. було також власноруч підписано акт встановлення і погодження зовнішніх меж землекористування в натурі (на місцевості), під час оформлення ним документів на право власності на земельну ділянку на вул.Федуна в с.Кропивник для ведення особистого селянського господарства.

  Мельник В.А.: проінформував присутніх, що відповідно до ч.2 ст.158 Земельного кодексу України виключно судом вирішуються земельні спори з приводу володіння, користування і розпорядження земельними ділянками, що перебувають у власності громадян і юридичних осіб, а також спори щодо розмежування територій сіл, селищ, міст, районів та областей.

         Тому, враховуючи вищевикладене, запропонував дане питання громадянці Іванів М.П. вирішувати в судовому порядку.

         Голосували:                                                                 «за»                   7





        Вирішили: 

       Рекомендувати гр. Іванів Мирославі Павлівні питання щодо оскарження права власності на земельні ділянки суміжних землекористувачів - гр.  Федорів Г.І. та гр.Бреславського М.І. вирішувати в судовому порядку.

 

2.Повторний розгляд заяви гр.Остроухової Ельміри Михайлівни щодо погодження межі земельної ділянки на вул. Франка І., 155  в с. Ріп’янка Калуського району для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) суміжним  землекористувачем – громадянкою Боднар А.І., що проживає по вул.І.Франка та погодження межі земельної ділянки в с. Ріп’янка Калуського району для ведення особистого селянського господарства без підпису суміжних  землекористувачів –  Гринчій О.М. та Стадник Є. у зв’язку з їх смертю.

          Гергічна Е.М.: Згідно довіреності від 11.06.2021 року інтереси гр.  Остроухової Ельміри Михайлівни представляє  гр. Остроухова Марія Василівна.

          При цьому повідомила, що суміжний землекористувач - гр. Боднар А.І. на друге засідання узгоджувальної земельної комісії не з’явилась, хоча була повідомлена завчасно. Згідно положення про узгоджувальну комісію по вирішенню земельних спорів, затвердженого рішенням міської ради від 10.12.2020 року № 78, відсутність однієї із сторін без поважних причин при повторному розгляді земельного спору не зупиняє його розгляд і прийняття рішення.

         Мельник В.А.: враховуючи те, що земельна ділянка гр.Боднар А.І. знаходиться в приватній власності (кадастровий номер: 2622886001:01:001:0074), запропонував погодити гр.Остроуховій Е.М. межу земельної ділянки на вул. Франка І., 155 в с.Ріп’янка Калуського району площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по існуючій межі приватизованої земельної ділянки гр. Боднар А.І.

         Голосували:                                                                 «за»                   7





       

        Мельник В.А. повідомив присутнім, що згідно кадастрового плану земельної ділянки площею 0,0500 га, яку має намір приватизувати гр. Остроухова Е.М. для ведення особистого селянського господарства в с. Ріп’янка Калуського району,  земельна ділянка суміжного землекористувача - гр.Гринчій О.М. знаходиться в приватній власності (кадастровий номер: 2622886001:01:002:0065), тому запропонував погодити гр.Остроуховій Е.М. межу даної земельної ділянки по існуючій межі приватизованої земельної ділянки гр. Гринчій О.М.

         Голосували:                                                                 «за»                   7





 

    Гулимчук Л.В. проінформував присутніх про те, що інший суміжний землекористувач – гр.Стадник Є. померла та відомості про інших спадкоємців земельної ділянки відсутні.

    Мельник В.А.: враховуючи наведене вище запропонував погодити гр.Остроуховій Е.М. межу земельної ділянки площею 0,0500 га в с.Ріп’янка Калуського району для ведення особистого селянського господарства відповідно до кадастрового плану земельної ділянки по існуючій межі земельної ділянки, яка була в користуванні померлої гр.Стадник Є. згідно даних погосподарської книги.  

    Голосували:                                                                      «за»                   6




«утримались» 3

       

        Вирішили:

        1). Погодити гр. Остроуховій Ельмірі Михайлівні межу земельної ділянки площею 0,2500 га на вул. Франка І., 155 в с.Ріп’янка Калуського району для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд без підпису суміжного землекористувача громадянки Боднар А.І. по існуючій межі приватизованої земельної ділянки (кадастровий номер: 2622886001:01:001:0074).

        2). Погодити гр. Остроуховій Ельмірі Михайлівні межу земельної ділянки площею 0,0500 га в с.Ріп’янка Калуського району для ведення особистого селянського господарства межу даної земельної ділянки по існуючій межі земельної ділянки (кадастровий номер: 2622886001:01:002:0065), право власності на яку було зареєстровано гр. Гринчій О.М. у 2013 році.

        3). Погодити гр. Остроуховій Ельмірі Михайлівні межу земельної ділянки площею 0,0500 га в с.Ріп’янка Калуського району для ведення особистого селянського господарства відповідно до кадастрового плану земельної ділянки по існуючій межі земельної ділянки, яка була в користуванні померлої гр.Стадник Є. згідно даних погосподарської книги.

 

3. Розгляд заяви гр.Жураківського Ярослава Михайловича щодо погодження межі земельної ділянки площею 0,2362 га в урочищі «Добрівка», с. Боднарів Калуського району для ведення особистого селянського господарства суміжним  землекористувачем – громадянкою Дзундзою О.М.

          Жураківський Я.М. зазначив присутнім, що за господарством на вул.Правди, 7, с. Боднарів, в якому він є головою, рахується 1,29 га землі (в т.ч. 0,0634 га – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, 0,65 га - для ведення особистого селянського господарства; для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

         Крім того,  гр.Жураківський Я.М. повідомив присутнім, що має намір оформити право власності на земельну ділянку площею 0,2362 га в урочищі «Добрівка», с. Боднарів Калуського району для ведення особистого селянського господарства, однак гр.Дзундза О.М. відмовляється підписати акт встановлення і погодження зовнішніх меж землекористування в натурі, що є складовою частиною технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.

       Мельник В.А.: з метою уточнення інформації про суміжного землекористувача вищезазначеної земельної ділянки запропонував старості Боднарівського старостинського округу - Дрогомирецькому О.М. на чергове засідання узгоджувальної комісії по вирішенню земельних спорів надати відомості про членів сім'ї, які проживають в господарстві, а також дані щодо землі, яка знаходиться в особистому користуванні гр.Дзундзи О.М. відповідно до погосподарської книги.

 

    Голосували:                                                                      «за»                   7




«утримались» 2

  

 

      Вирішили:


  1. Розгляд заяви гр. гр.Жураківського Ярослава Михайловича щодо погодження межі земельної ділянки площею 0,2362 га в урочищі «Добрівка», с. Боднарів Калуського району для ведення особистого селянського господарства суміжним  землекористувачем – громадянкою Дзундзою О.М.


  перенести на чергове засідання узгоджувальної земельної комісії.


  1. Старості Боднарівського старостинського округу - Дрогомирецькому О.М. на чергове засідання узгоджувальної комісії по вирішенню земельних спорів надати відомості про членів сім'ї, які проживають в господарстві, а також дані щодо землі, яка знаходиться в особистому користуванні гр.Дзундзи О.М. відповідно до погосподарської книги.


 

 

4. Повторний розгляд заяви ТзОВ «ІС-ТРАНС» щодо погодження межі земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 84 в м.Калуші ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС».

          Гергічна Е.М.: представник ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС» на друге засідання узгоджувальної земельної комісії не з’явився, хоча був повідомлений завчасно. Згідно положення про узгоджувальну комісію по вирішенню земельних спорів, затвердженого рішенням міської ради від 10.12.2020 року № 78, відсутність однієї із сторін без поважних причин при повторному розгляді земельного спору не зупиняє його розгляд і прийняття рішення.

      Мельник В.А. повідомив, що заявником порушено питання стосовно заїзду до двох будівель ТзОВ «ІС-ТРАНС», які знаходяться на земельній ділянці, що перебуває в користуванні ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС» відповідно до договору оренди землі укладеного між Калуською міською радою та ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС» від 15.10.2015 року, номер запису про інше речове право:11728746 від 19.10.2015.

         При цьому зазначив про те, що Калуською міською радою прийнято рішення від 29.07.2021 року № 710 «Про поділ земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 2610400000:06:004:0021 вул Б.Хмельницького, 84, м.Калуш», відповідно до якого вирішено провести поділ земельної ділянки площею 1,4936 га (кадастровий номер 2610400000:06:004:0021) без зміни цільового призначення на земельні ділянки площами 1, 4611 га, 0,0175 га та 0,0150 га.

        Враховуючи те, що право земельного сервітуту - це право власника або землекористувача земельної ділянки чи іншої заінтересованої особи на обмежене платне або безоплатне користування чужою земельною ділянкою (ділянками) відповідно до статті 98 Земельного кодексу України, тому вирішення питання  заїзду до будівель ТзОВ «ІС-ТРАНС» можливе за умови встановлення земельного сервітуту із ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС».

  Так, ст.100 Земельного кодексу України «Порядок встановлення земельних сервітутів» визначено, що сервітут може бути встановлений договором, законом, заповітом або рішенням суду.  Земельний сервітут може бути встановлений договором між особою, яка вимагає його встановлення, та власником (землекористувачем) земельної ділянки.

         У разі недосягнення домовленості щодо встановлення сервітуту в цілому або щодо окремих його умов, сервітутне право може виникнути на підставі відповідного судового рішення.

          Разом з цим, відповідно до ч. 2 ст. 158 Земельного кодексу України виключно судом вирішуються земельні спори з приводу володіння, користування і розпорядження земельними ділянками, що перебувають у власності громадян і юридичних осіб, а також спори щодо розмежування територій сіл, селищ, міст, районів та областей.

         Голосували:                                                                 «за»                   6




«утримались» 4

 

 

        Вирішили: 

        Погодити межі земельних ділянок, які утворюються в результаті поділу  земельної ділянки комунальної власності (кадастровий номер 2610400000:06:004:0021) на вул Б.Хмельницького, 84 в м.Калуші відповідно до рішення Калуської міської ради від 29.07.2021 року № 710, за умови  встановлення земельного сервітуту  між ТзОВ «ІС-ТРАНС» та ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС».

      У разі недосягнення домовленості щодо встановлення земельного сервітуту звертатися до суду.

 

  

  

 

 

Голова комісії:                                    _________________  Володимир Мельник

Секретар комісії:                                _________________  Елла Гергічна

Члени комісії:                                      _________________ Роман Кузик

                                                              _________________ Юлія Корпан

                                                              ________________   Юрій Рекунов

                                                              ________________   Любомир Онуфрик

                                                              ________________   Любомир Гулимчук

                                                              ________________   Василь Паньків

                                                              ________________   Олег Дрогомирецький