ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

116

Дата реєстрації:

19.01.2022

Проголосовано:

27.01.2022 15:08:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 116

Текст:




 

Про вихід з членів ОСГ                        

(гр. Андріїв Р.М.)                       

 

         Розглянувши заяву громадянки Андріїв Руслани Михайлівни про припинення її членства в особистому селянському господарстві, за господарством числиться земельна ділянка площею 0,84га з цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства, керуючись ст. 11 Закону України «Про особисте селянське господарство», Порядком обліку особистих селянських господарств сільськими, селищними та міськими радами, затвердженого наказом Міністерством економічного розвитку і торгівлі України від 14.04.2017 №572 та Інструкцією з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах, затвердженою наказом Державної служби статистики України від 11.04.2016 №56, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА :

1.Вивести із членів особистого селянського господарства, громадянку Андріїв Руслану Михайлівну, яка проживає за адресою: вул. Лесі Українки, 83, в с. Яворівка.

         2. Доручити Управлінню земельних відносин видати громадянці Андріїв Руслані Михайлівні довідку про те, що вона не є членом особистого селянського господарства.


  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

Міський голова                                                                                 Андрій НАЙДА