ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

121

Дата реєстрації:

21.01.2022

Проголосовано:

27.01.2022 15:10:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 121

Текст:


 

  

Про затвердження  проекту землеустрою      

щодо відведення  земельної ділянки                

цільове призначення якої змінюється,

внесення змін в договір оренди землі

ТзОВ «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР»

 

 

            Розглянувши заяву ТзОВ  «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 20, 123, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості  (код КВЦПЗ 11.02) на землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 02.10) з метою реконструкції цілісного майнового комплексу під групу багатоквартирних житлових будинків з закладами громадського призначення та збереження будівель по виробництву пива, яка знаходиться  на вул. Грушевського, 89а, місто Калуш.

           2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 3,3653га (кадастровий номер 2610400000:15:003:0028), яка знаходиться  на вул. Грушевського, 89а, місто Калуш із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості  (код КВЦПЗ 11.02) на землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 02.10) з метою реконструкції цілісного майнового комплексу під групу багатоквартирних житлових будинків з закладами громадського призначення та збереження будівель по виробництву пива ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР».

           3. Внести зміни в договір оренди землі номер запису про інше речове право: 10572262 від 23.07.2015 року укладений між Калуською міською радою та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР» на земельну ділянку площею 3,3653га (кадастровий номер 2610400000:15:003:0028), яка знаходиться  на вул. Грушевського, 89а, місто Калуш, а саме:  змінивши  в договорі оренди землі вид використання земельної ділянки із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості  (код КВЦПЗ 11.02) на землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 02.10) з метою реконструкції цілісного майнового комплексу під групу багатоквартирних житлових будинків з закладами громадського призначення та збереження будівель по виробництву пива та інші зміни передбачені чинним законодавством.

            4. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТД КАЛУСЬКИЙ БРОВАР» в місячний термін укласти додаткову угоду до договору оренди землі та подати її на державну реєстрацію відповідно до вимог чинного законодавства України.

            5. Землекористувачу:

            5.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;    

            5.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.

             6. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.

             7.  Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

             8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                     Андрій НАЙДА