ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Іван Дембич

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

203

Дата реєстрації:

27.02.2022

Проголосовано:

27.02.2022 15:24:31

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 203

Текст:


Про внесення змін до “Програми

проведення заходів територіальної

оборони, формування підрозділу та

штабу району територіальної оборони

на 2022 рік»

 

         Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами і доповненнями), Закону України «Про державні цільові програми» від 18.03.2004 року № 1621-ІV (зі змінами і доповненнями), на виконання Програми проведення заходів територіальної

оборони, формування підрозділу та штабу району територіальної оборони

на 2022 рік» та з метою ефективного використання коштів, відповідно до ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до “Програми проведення заходів територіальної оборони, формування підрозділу та штабу району територіальної оборони на 2022 рік»,

затвердженої рішенням міської ради від 16.12.2021 року № 1103, а саме:

- Доповнити перелік заходів, обсягів та джерел фінансування Програми Розділ 3 Підготовка підрозділів територіальної оборони, територіальних громад, добровольчих формувань до національного спротиву

пунктом 3.4 «Організація харчування військовозобов’язаних батальйону територіальної оборони» в сумі 1,00 млн. грн.

 

- збільшити обсяги фінансування Програми на 1,00 млн. грн. та п.6 Паспорту, перелік заходів, обсяги та джерела фінансування Програми викласти в новій редакції (додається).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого.

 

 

 

Міський голова                                                                     Андрій Найда
ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням міської ради

від __________20 __р. № _____

 

Секретар міської ради

         Віктор ГІЛЬТАЙЧУК

 

 

 

Зміни до Програми проведення заходів територіальної оборони, формування підрозділу та штабу району територіальної оборони на 2022 рік

 

 

 

Головний розпорядник Програми            

Начальник управління з питань

надзвичайних ситуацій

Калуської міської ради                   Іван ДЕМБИЧ              ______________

 

Керівник Програми               

Перший заступник

міського голови                              Мирослав ТИХИЙ           _______________

 

 

ПОГОДЖЕНО

 

 

Управління економічного

розвитку міста                      Юрій СОКОЛОВСЬКИЙ         ______________

 

 

Фінансове управління           Леся ПОТАШНИК                  ________________

 

 

Заступник начальника з

правового забезпечення

роботи ради                           Іван КОЦАН                          ________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Паспорті Програми пункт 6 викласти в новій редакції, а саме

 

6. Орієнтовні обсяги фінансування  програми 1500,0 тис. грн.:


































 

 

Роки
Обсяги фінансування

тис. грн.
 

всього
в т.ч. за джерелами  фінансування
обласний бюджет бюджет міської тер. громади державний бюджет Інше фінансування
2022 рік 1500,0 - 1500,0 - -
Всього 1500,0 - 1500,00 - -

 

 

 

 

 

 

Головний розпорядник Програми            

Начальник управління з питань

надзвичайних ситуацій

Калуської міської ради          _______________ Іван ДЕМБИЧ

 

Керівник програми:  

Перший заступник

міського голови                     _______________ Мирослав ТИХИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 



                                                                                               Додаток до Програми

Перелік

заходів, обсягів та джерел фінансування цільової Програми проведення заходів територіальної оборони, щодо формування підрозділу та штабу району територіальної  оборони  на 2022 рік в новій редакції

Замовник Програми: Командир військової частини А7166






































































































































































 

 



з/п
 

 

Найменування заходу
 

 

Виконавець
Орієнтовні обсяги фінансування ( тис. грн )  

                               Очікувані результати
Всього Бюджет міської територіальної громади
1 2 3 4 5 6
Розділ 1. Підготовка  сил та засобів для організації роботи та забезпечення життєдіяльності штабу району територіальної оборони. 

  
1.1   Облаштування спеціалізованих приміщень (режимно секретного органу, приміщення оперативного чергового штабу, вузла зв’язку, місця  для відпочинку та харчування особового складу, місця для зберігання зброї та БП підрозділу охорони). Встановлення системи ідео нагляду та дообладнання (оновлення) системи пожежогасіння. Управління НС міської ради, в/ч А7166 10,0 10,0  Облаштувати міський (позаміський)  пункти управління штабу району територіальної оборони, забезпечити їх згідно норм та утримувати в готовності до виконання завдань за призначенням.
1.2   Забезпечення матеріально-технічними засобами для потреб функціонування штабу району територіальної оборони.  (придбання комп’ютерної,  техніки з ліцензійним програмним  забезпеченням, оргтехніки та витратних матеріалів для їх заправки, відновлення і обслуговування.  Офісне обладнання, канцелярське приладдя). Управління НС міської ради, в/ч А7166 17,0 17,0  Забезпечення   готовності до виконання завдань за призначенням.
1.3 Створення та налагодження мережі зв’язку між керівником району територіальної оборони, штабом району територіальної оборони та головами сільських селищних та міських рад (придбання радіостанцій транкінгового зв’язку, ідео наглядуих установок та комплектуючих до них, телефонів шнурових тощо). Сервісне обслуговування, профілактика оргтехніки та техніки зв’язку.

 
Управління НС міської ради, в/ч А7166 20,0 20,0 Забезпечення безперебійного та стійкого зв’язку з штабом району територіальної оборони.(міський голова, заступник)
1.4 Проведення тренувань та навчань з особовим складом штабу району територіальної оборони, оформлення та відпрацювання документів штабу району територіальної оборони. Управління НС міської ради, в/ч А7166 8,0 8,0 Набуття спроможностей штабом району територіальної оборони щодо   управління територіальною обороною в районі.
Розділ 2. Формування окремого батальйону територіальної оборони
2.1 Приведення до належного стану приміщень, території, огорожі місця формування військової частини. Обладнання робочих місць. Управління НС міської ради, в/ч А7166 250,0 250,0 Приведення до єдиного (статутного) зразку приміщень та забезпечення їх функціонування.
2.2 Проведення ремонтних робіт систем життєзабезпечення (опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, електропостачання).  Поточне обслуговування об’єктів  інфраструктури та систем життєдіяльності. Управління НС міської ради, в/ч А7166 20,0 20,0 Безперебійна робота систем. Усунення виявлених недоліків.
2.3 Облаштування спеціалізованих приміщень (режимно секретного органу, приміщення чергового частини, кімната зберігання зброї та вузла зв’язку). Встановлення системи ідео нагляду. Управління НС міської ради, в/ч А7166 40,0 40,0 Обладнання режимних об’єктів військової частини згідно статуту ЗСУ (Загратованість вікон, обладнання додатковим захистом дверей, засоби охоронної та пожежної сигналізації, засоби відео спостереження)
2.4 Налагодження мережі зв’язку  (радіостанції,  телефони шнурові тощо.) Управління НС міської ради, в/ч А7166 20,0 20,0 Забезпечення ключових приміщень засобами зв’язку та налагодження закритого каналу зв’язку. Забезпечення безперебійного електропостачання вузла зв’язку.
2.5 Забезпечення матеріально-технічними засобами батальйону територіальної оборони  (придбання комп’ютерної,  техніки з ліцензійним програмним  забезпеченням, оргтехніки та витратних матеріалів для їх заправки, відновлення і обслуговування.  Офісне обладнання, канцелярське приладдя). Управління НС міської ради, в/ч А7166 66,0 66,0 Забезпечення   готовності до виконання завдань за призначенням.
Розділ 3. Підготовка підрозділів територіальної оборони, територіальних громад, добровольчих формувань до національного спротиву.
3.1 Забезпечення проведення тренувань та навчань під час заходів єдиного стрілецького дня з членами відповідної територіальної громади, членами добровольчих формувань,  військовозобов’язаними та резервістами батальйону територіальної оборони.   Управління НС міської ради, в/ч А7166 15,0 15,0 - Надання транспортних послуг та забезпечення пально-мастильними матеріалами;

- забезпечення харчування.
3.2    Закупівля та виготовлення навчально-матеріальної бази для проведення занять та навчальних зборів з членами відповідної територіальної громади, членами добровольчих формувань,  військовозобов’язаними та резервістами батальйону територіальної оборони. (військове спорядження, засоби імітації, гранати, дими, учбова зброя тощо.) Управління НС міської ради, в/ч А7166 21,0 21,0    Забезпечення цілеспрямованого та організованого процесу навчання і виховання військовозобов’язаних членів територіальних громад, добровольчих формувань та резервістів батальйону територіальної оборони з метою досягнення їх готовності до виконання завдань за призначенням.
3.3    Забезпечення проведення  навчальних зборів з особовим складом військовозобов’язаних батальйону територіальної оборони, їх розміщення та приготування їжі, дотримання санітарно-гігієнічних норм, оплата комунальних послуг, перевезення до місць проведення навчань та повернення в пункт постійної дислокації. Управління НС міської ради, в/ч А7166 5,0 5,0 - Надання транспортних послуг та забезпечення пально-мастильними матеріалами;

- забезпечення санітарно-гігієнічних норм.
3.4 Організація харчування військовозобов’язаних батальйону територіальної оборони Управління НС міської ради, в/ч А7166 1000,0 1000,0 Організація харчування
Розділ 4. Популяризація участі в заходах територіальної оборони, військової служби в підрозділах ТРО по контракту та в резерві.
4.1    Проведення інформаційно-пропагандиської та агітаційної роботи з населенням територіальних громад району щодо роз’яснення суті національного спротиву (організації територіальної оборони, підрозділів територіальної оборони, добровольчих формувань), порядок проходження військової служби за контрактом та у резерві батальйону територіальної оборони. (білборди, статті в пресі, організація виступів на місцевому телебаченні.) Управління НС міської ради, в/ч А7166 8,0 8,0 Популяризація участі у заходах національного спротиву, підготовці територіальної громади та території до національного спротиву.

 Пошук кандидатів для якісного комплектування підрозділів територіальної оборони, добровольчих формувань.
  Всього:   1500,0 1500,0  

 

 

Головний розпорядник програми:

Начальник управління з питань

надзвичайних ситуацій

Калуської міської ради                                              _______________                   Іван ДЕМБИЧ

 

Керівник програми:

Перший заступник міського голови                                                                       Мирослав ТИХИЙ