ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Юрій Соколовський

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

165

Дата реєстрації:

10.02.2022

Проголосовано:

31.03.2022 11:50:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 165

Текст:



   

Про надання дозволу на розроблення                          (_________  сесія  восьмого

технічних документацій із землеустрою                    демократичного  скликання)

щодо інвентаризації земельних ділянок                              

КП «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА

КОМПАНІЯ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

        Розглянувши заяви КП «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 83 Земельного кодексу України, ст. ст. 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада



ВИРІШИЛА:

           1. Дати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на розроблення  технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок:

           1.1 орієнтовною площею 1,0000 га, яка знаходиться на вул. Добрівлянська,25, місто Калуш, для обслуговування насосної станції I-го підйому блоку-II вакуумно-свердловинного водозабору «Добровляни».

           1.2.  орієнтовною площею 0,6000 га, яка знаходиться на вул.          Євшана, 28а, місто Калуш, для обслуговування каналізаційної насосної станції № 3;

            1.3.  орієнтовною площею 2,8000 га, яка знаходиться на вул. Біласа і Данилишина, 26 місто Калуш, для обслуговування водопровідної насосної станції II-го підйому.    

  

             2. Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ подати на розгляд і затвердження міською радою технічні документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок.

          3. У документаціях із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

           4.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                             Андрій НАЙДА                 

 

 

ДОДАТКИ

1 Енргетична комп Євшана.pdf Переглянути
2 Енергетич комп Біласа і Данилишина.pdf Переглянути
3 Калусь енергет компанія Добрівлянська, 25.pdf Переглянути