ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

174

Дата реєстрації:

10.02.2022

Проголосовано:

31.03.2022 11:58:30

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 174

Текст:


  

 

Про відмову у наданні дозволів                                  

на розроблення проектів землеустрою           

щодо відведення земельних ділянок

 

         Розглянувши заяви громадян, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 118, 121 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги службові записки управління архітектури та містобудування, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити громадянам у наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єктів вимогам містобудівної документації (ч.7 ст.118 Земельного кодексу України), а саме:

1.1 Барчуку Дмитру Васильовичу, земельна ділянка площею 0,0100га, для індивідуального гаражного будівництва, яка знаходиться в районі вул. Срібняка (навпроти буд. №38), м. Калуш;

1.2 Левицькому Оресту Дионізійовичу, земельна ділянка площею 0,0889га, для ведення садівництва, яка знаходиться в районі вул. Гната Мартинця, 73, м. Калуш.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Міський голова                                                                                            Андрій НАЙДА