ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

254

Дата реєстрації:

15.04.2022

Проголосовано:

28.04.2022 10:45:49

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 254

Текст:



Про внесення змін в рішення



міської ради від 27.01.2022



 №1186, №1187, №1188







 



Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з кадровими змінами, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики,  міська рада







ВИРІШИЛА:



            1. Внести зміни до рішення міської ради від 27.01.2022 №1186 «Про намір утворити спостережну раду при комунальному некомерційному підприємстві «Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Калуської міської ради», а саме в Додатку до рішення вивести зі складу членів комісії Савку Олега Васильовича-керуючого справами виконавчого комітету міської ради та ввести в склад комісії Кінаш Наталію Олександрівну - заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.



            2. Внести зміни до рішення міської ради від 27.01.2022 №1187 «Про намір утворити спостережну раду при комунальному некомерційному підприємстві «Калуська міська лікарня Калуської міської ради» та здійснення заходів щодо її утворення», а саме в Додатку до рішення вивести зі складу членів комісії Савку Олега Васильовича-керуючого справами виконавчого комітету міської ради та ввести в склад комісії Кінаш Наталію Олександрівну - заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.



            3. Внести зміни до рішення міської ради від 27.01.2022 №1188 «Про намір утворити спостережну раду при комунальному некомерційному підприємстві «Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області» та здійснення заходів щодо її утворення» а саме в Додатку до рішення вивести зі складу членів комісії Савку Олега Васильовича-керуючого справами виконавчого комітету міської ради та ввести в склад комісії Кінаш Наталію Олександрівну - заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.



            4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського  голови Наталію Кінаш.







Міський голова                                                                  Андрій НАЙДА