ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

222

Дата реєстрації:

15.03.2022

Проголосовано:

28.04.2022 11:35:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 222

Текст:




 

Про затвердження проекту землеустрою  

щодо відведення земельної ділянки

в постійне користування

РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЯ)

ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ

ЦЕРКВИ СЕЛА ГОЛИНЬ КАЛУСЬКОГО

РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

           Розглянувши заяву РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ (ПАРАФІЯ) ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА ГОЛИНЬ КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування та проект землеустрою, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 92, 123, 125, 126, 186  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 44380403 від 06.10.2021, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Затвердити РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЯ) ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА ГОЛИНЬ КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, яка знаходиться в межах села Голинь, вул. Церковна, 1а (код КВЦПЗ 03.04).

            2. Надати РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЯ) ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА ГОЛИНЬ КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ в постійне користування земельну ділянку площею 0,7891 га, кадастровий номер: 2622881601:01:007:0266, яка знаходиться в межах села Голинь, вул. Церковна, 1а, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (код КВЦПЗ 03.04).

           3. Зобов’язати РЕЛІГІЙНУ ГРОМАДУ (ПАРАФІЯ) ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ СЕЛА ГОЛИНЬ КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ провести реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства України.

           4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

           5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                          Андрій НАЙДА