ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

284

Дата реєстрації:

17.05.2022

Проголосовано:

26.05.2022 11:54:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    2
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    18
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 284

Текст:



        


Про надання дозволу на розроблення                      (_________  сесія  восьмого

технічних документацій із землеустрою                демократичного  скликання)

щодо встановлення (відновлення) меж

земельних ділянок в натурі (на місцевості)

ТзОВ «ЖЕО «Житло Інвест Сервіс»

 

 

 

           Розглянувши заяви ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЖЕО «Житло Інвест Сервіс» про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 42, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЖЕО «Житло Інвест Сервіс» на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування:

             1.1. площею 0,1283 га, кадастровий номер: 2610400000:08:009:0004, яка знаходиться на вул. Тихого, 8-а м. Калуш, для будівництва п’ятиповерхового будинку житлово-комерційного призначення (код КВЦПЗ: 02.03); 

             1.1. площею 0,0491 га, кадастровий номер: 2610400000:06:007:0041, яка знаходиться на вул. Грушевського, 13, м. Калуш, для будівництва триповерхового будинку житлово-комерційного призначення (код КВЦПЗ: 02.03).

             2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЖЕО «Житло Інвест Сервіс» подати на розгляд і затвердження міською радою технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для надання в постійне користування.

  

            3. У документаціях із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

            4.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Міський голова                                                                   Андрій НАЙДА

 

 

ДОДАТКИ

1 ЖЕО Інвест Тихого, 8а.pdf Переглянути
2 ЖЕО Інвест Грушевського, 13 (1).pdf Переглянути