ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Олександр Челядин

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

340

Дата реєстрації:

15.06.2022

Проголосовано:

30.06.2022 11:11:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 340

Текст:


 








 

Про приватизацію об’єктів комунальної власності Калуської міської територіальної громади шляхом проведення електронних аукціонів (транспортний засіб ВАЗ 2121)
 

 

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,      Законом України «Про приватизацію державного та комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018року №432 «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу» та розглянувши службову записку начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Івана Дембича від 29.10.2021 №01.1-08/864, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Включити в перелік об’єктів приватизації комунальної власності Калуської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2022, транспортний засіб ВАЗ 2121 (реєстраційний номер АТ5873СР, 1991 рік випуску), шляхом продажу об’єктів права комунальної власності на аукціоні, у тому числі: аукціон з умовами, аукціон без умов, аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій, аукціон із зниженням стартової ціни, аукціон за методом вивчення цінових пропозицій  згідно з додатком.


 


  1. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради (Олександр ЧЕЛЯДИН) здійснити заходи щодо приватизації об’єкта комунальної власності Калуської міської територіальної громади визначеному в пункті 1 цього рішення, шляхом продажу об’єктів права комунальної власності на аукціоні.  


 

3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Богдана БІЛЕЦЬКОГО.





Міський голова                                                                Андрій НАЙДА