ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

350

Дата реєстрації:

21.06.2022

Проголосовано:

30.06.2022 11:46:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 350

Текст:


 Про укладення мирової угоди                            (_________  сесія  восьмого

з ПП «ПІМЕТ»                                                    демократичного  скликання)

 

                    

Розглянувши заяву директора ПП «ПІМЕТ», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, ст. ст. 192, 330 Господарського процесуального кодексу України,  ст. ст. 19, 39 Закону України «Про виконавче провадження», беручи до уваги рішення Господарського суду Івано-Франківської області від 04.02.2022 року у справі № 909/1119/21 про стягнення з ПП «ПІМЕТ» безпідставно збережених коштів за користування земельною ділянкою, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити текст мирової угоди (додається) між Калуською міською радою та ПП «ПІМЕТ».

2. Доручити міському голові підписати мирову угоду від імені Калуської міської ради та подати її державному виконавцеві для подальшої передачі на затвердження суду.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

.

 

 

 

Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА



 
МИРОВА УГОДА

по справі № 909/1119/21 за позовом Калуської міської ради до відповідача Приватного підприємства «Пімет» про стягнення безпідставно збережених коштів за користування земельною ділянкою

 











Дата укладення: ________________
Місце укладення: м. Калуш


 

Приватне підприємство «Пімет», надалі за текстом - "Відповідач, з одного боку,

та Калуська міська рада, що знаходиться за адресою: 77301, Івано-Франківська область, м. Калуш вул. І. Франка, 1 код ЄДРПОУ 33578261, надалі за текстом - "Позивач" в особі міського голови Найди Андрія Михайловича, що діє на підставі пункту 16 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з іншого боку, (разом – Сторони, окремо – Сторона), уклали дану мирову угоду (далі – Мирова угода) про наступне.

 

І. Предмет мирової угоди

 

1.1.Сторони відповідно із статтею 19 Закону України «Про виконавче провадження», котра регламентує, що сторони у процесі виконання рішення відповідно до процесуального законодавства мають право укласти мирову угоду, що затверджується (визнається) судом, який видав виконавчий документ  погодили, наступне:

1.1.1. Відповідач визнає, що його заборгованість перед Позивачем на момент укладення даної мирової угоди становить 179 842,42 грн. (сто сімдесят дев’ять  тисяч вісімсот сорок дві грн. 42 коп.) та зобов’язується погасити заборгованість наступним чином:

1.1.1.1. рівними платежами протягом 12 місяців з моменту затвердження Мирової угоди судом, що складає 14 986,86 грн.  (чотирнадцять тисяч дев’ятсот вісімдесят шість грн. 86 коп.) щомісяця.

1.2. Відповідач зобов’язується відшкодувати Калуській міській раді судовий збір у сумі 2 697,64 грн. ( дві тисячі шістсот дев’яносто сім грн. 64 коп.) протягом першого місяця з дня затвердження мирової угоди судом.

        

ІІ. Відповідальність Сторін


  1. Сторони погодили, що у випадку невиконання та/або неналежного виконання однією із Сторін умов даної Мирової угоди, Сторона, яка вчинила порушення умов даної Мирової угоди несе відповідальність згідно норм чинного законодавства України.


ІІІ. Перехідні положення


  1. Сторони погодили, що дана Мирова угода набирає чинність виключно після виконання двох умов, а саме: (1) підписання Мирової угоди Сторонами; (2) затвердження Мирової угоди господарським судом Івано-Франківської області. У випадку не виконання хоча б однієї з вказаних двох умов, дана Мирова угода вважається такою, що не була укладена.

  2. Зобов’язання за даною Мировою угодою припиняють свою дію у випадку повного виконання Сторонами належним чином умов даної Мирової угоди.

  3. Виправлення тексту даної Мирової угоди – не допускається.

  4. Сторони своїми підписами під даною Мировою угодою підтверджують, що(1) їх волевиявлення при укладенні даної Мирової угоди є вільним і відповідає їх внутрішній волі; вони досягли згоди з усіх істотних умов даної Мирової угоди і жодна зі Сторін не буде посилатися в майбутньому на недосягнення згоди щодо істотних умов даної Мирової угоди як на підставу вважати її неукладеною та/або недійсною; (2) вони у повному обсязі розуміють значення своїх дій та можуть керувати ними; (3) вони розуміють природу даної Мирової угоди, свої права та обов’язки по ній; (4) вони володіють українською мовою, що дало їм можливість прочитати та правильно зрозуміти сутність даної Мирової угоди; (5) дана Мирова угода спрямована на реальне настання правових наслідків, що обумовлені нею; (6) їх правоздатність на момент укладення даної Мирової угоди не є обмеженою; (7) дана Мирова угода укладається ними не внаслідок помилки, обману, насильства, зловмисної домовленості між ними та не під впливом тяжких обставин; (8) дана Мирова угода не є фіктивною та/або удаваною; (9) умови даної Мирової угоди не суперечать актам чинного законодавства, а також моральним засадам суспільства; (10) на момент укладення даної Мирової угоди відсутні будь-які підстави, що мають або можуть мати істотне значення для погодження Сторонами умов даної Мирової угоди; (11) дана Мирова угода підписана особами, що мають усі необхідні для цього повноваження; (12) умови даної Мирової угоди повністю відповідають їх інтересам та не ставлять жодну зі Сторін у надзвичайно невигідне матеріальне становище; (13) відсутні підстави для визнання даної Мирової угоди недійсною або неукладеною та що жодна зі Сторін не буде посилатися на наявність таких підстав у майбутньому для оскарження даної Мирової угоди.


3.5. Сторони погоджують, що уся переписка між ними по даній Мировій угоді або у зв’язку з даною Мировою угодою, здійснюється за адресами, що вказані у реквізитах Сторін у даній Мировій угоді. 

3.6. Повідомлення та інші документи, які направляються іншій Стороні на виконання умов даної Мирової угоди або у зв’язку з даною Мировою угодою, повинні бути викладені у письмовій формі українською мовою, підписані відповідною Стороною або її повноважним представником та скріплюються її основною печаткою (в разі її наявності). Вказані документи будуть вважатися переданими Стороні належним чином у випадку, якщо вони оформлені згідно з вимогами даного пункту, передані наручно по опису, кур’єрською службою або відіслані поштою цінним листом з описом.

3.7. Назва окремого розділу даної Мирової угоди не обмежує змісту пунктів цього розділу Мирової угоди і не може використовуватись для трактування їх змісту.

3.8. Будь-які виділення у тексті даного Договору зроблені виключно з метою зручності у їх використанні та не можуть використовуватись як визначальні при тлумаченні змісту відповідних положень даної Мирової угоди.

3.9. Дана Мирова угода складена в трьох автентичних примірниках для кожної із Сторін та один примірник для надання до господарського суду Івано-Франківської області до матеріалів справи № 909/1119/21  для затвердження, які мають однакову юридичну силу.

 

ІV. Реквізити Сторін

 











ВІДПОВІДАЧ:

Приватне підприємство «Пімет»

77327, Калуський р-н, Ів.- Франківська обл.,с. Томашівці,

Код ЄДРПОУ 31372898

Директор ПП «Пімет»

__________
ПОЗИВАЧ:

Калуська міська рада

77301, Івано-Франківська область, м. Калуш вул. І. Франка, 1, код ЄДРПОУ 37951998

Казначейство України (ЕАП)

р/р: UA 528999980314020611000009614

МФО 899998

Призначення платежу: 240622000

 

Міський голова

 

_________________ Найда А.М.