ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

318

Дата реєстрації:

07.06.2022

Проголосовано:

30.06.2022 12:09:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 318

Текст:


  

Про відмову у наданні дозволу                        

на розроблення проекту землеустрою        

щодо відведення земельної ділянки

в оренду гр. Федоляку Т. В.

 

 

           Розглянувши заяву громадянина Федоляка Тараса Васильовича про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 29, 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Відмовити громадянину Федоляку Тарасу Васильовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0063 га, яка знаходиться на провулку Шкільному, 8, м. Калуш, для обслуговування нежитлового приміщення на підставі ч. 3 ст. 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам законів, а саме: ст. ст. 29, 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

            2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА           



 

ДОДАТКИ

1 Федоляк Т. В..pdf Переглянути