ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

320

Дата реєстрації:

07.06.2022

Проголосовано:

28.07.2022 12:28:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 320

Текст:


   

Про надання дозволу на виготовлення                    

технічної документації із землеустрою                       

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

громадянину Петріву Б. В.

                 

             Розглянувши заяву громадянина Петріва Богдана Васильовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 43741429 від 01.09.2021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

ВИРІШИЛА:


  1. Дати дозвіл громадянину Петріву Богдану Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0122 га (кадастровий номер: 2610400000:08:013:0032), яка знаходиться в районі вулиці Хіміків  в м. Калуш для встановлення та обслуговування торгового павільйону (код КВЦПЗ: 03.07)

  2. Зобов’язати громадянина Петріва Богдана Васильовича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.

  3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.


 

Міський голова                                                                                   Андрій Найда