ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Юрій Рекунов

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

456

Дата реєстрації:

19.08.2022

Проголосовано:

25.08.2022 11:23:24

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 456

Текст:



 







 








Про Програму попередження  аварійних ситуацій систем електропостачання житлових будинків, відключених від квартальних котелень, та виконання заходів підготовки підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року Калуської міської територіальної громади на 2022 рік

 
 


 

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, розпорядженням Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 14.07.2022 №242 «Про підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Івано-Франківської області до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року, враховуючи висновки постійних комісій  міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму попередження аварійних ситуацій систем електропостачання житлових будинків, відключених від квартальних котелень, та виконання заходів підготовки підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року Калуської міської територіальної громади на 2022 рік.

2. Визначити управління житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов) головним розпорядником коштів і виконавцем Програми.

3. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов) в кінці поточного року звітувати на сесії міської ради про хід виконання Програми попередження аварійних ситуацій систем електропостачання житлових будинків, відключених від квартальних котелень, та виконання заходів підготовки підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року Калуської міської територіальної громади на 2022 рік.

 

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білецького та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

 

 

Міський голова                                                                     Андрій НАЙДА            

 
Програма

попередження аварійних ситуацій систем електропостачання житлових будинків, відключених від квартальних котелень, та виконання заходів підготовки підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року Калуської міської територіальної громади на 2022 рік

 

 

 


















Замовник Програми

Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради

 
 

 

 

Юрій Рекунов
 

 

 

 

_____________

(підпис)
 

Керівник Програми

Заступник міського голови                                      

 
 

 

   Богдан Білецький
 

 

 

_____________

(підпис)
     



  • Програми попередження аварійних ситуацій систем електропостачання житлових будинків, відключених від квартальних котелень, та виконання заходів підготовки підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 рокуКалуської міської територіальної громади на 2022 рік


 

 

1. Ініціатор розроблення програми (замовник): Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради

2.Розробник програми: Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради


  1. .Співрозробник програми: Фінансове управління Калуської міської ради


4.Відповідальний виконавець ьпрограми: Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради

5.Учасники програми: Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради, управляючі компанії

6.Термін реалізації програми: 2022 рік

7.Обсяги фінансування програми(тис.грн.): 1147,0































 



Обсяги фінансування, тис.грн.




в т.ч. за джерелами фінансування
обласний бюджет бюджет Калуської міської територіальної громади інші джерела
























     




 


  1. Очікувані результати виконання програми:


Виконання заходів Програми дасть змогу забезпечити виконання ремонтних робіт та підвищити надійність електрозабезпечення житлових будинків, відключених від квартальних котелень.


  1. Термін проведення звітності: щоквартально


 

 

Замовник програми      Ю.І.Рекунов                   _____________

                                                   (П.І.Б)                                (підпис)

 

Керівник програми       Б.І.Білецький_    _____________

                                                        (П.І.Б)                               (підпис)

 

 
Програма

попередження аварійних ситуацій систем електропостачання житлових будинків, відключених від квартальних котелень, та виконання заходів підготовки підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року Калуської міської територіальної громади на 2022 рік

 

1. Загальні положення

1.1. Органи місцевого самоврядування, та їх виконавчі органи керуючи Господарським кодексом України, Бюджетним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування», уповноважені здійснювати управління майном, яке є комунальною власністю, а також управління об’єктами житлово-комунального господарства, що перебувають у комунальній власності відповідної територіальної громади, забезпечення їх належного утримання та ефективної експлуатації під час проходження осінньо-зимового періоду 2022/2023 року.

 

2. Мета програми

2.1. Метою Програми є упередження аварій на об’єктах життєзабезпечення Калуської міської територіальної громади, в т.ч. житлові будинки, які відключені від квартальних котелень.

 

3. Завдання Програми

3.1. Завданням Програми є виконання комплексу ремонтних робіт внутрішньобудинкових мереж електропостачання житлових будинків, які відключені від квартальних котелень та забезпечені індивідуальним теплопостачанням.

 

4. Очікувані результати 

4.1. Виконання передбачених Програмою заходів забезпечить безаварійне функціонування мереж електропостачання житлових будинків, які відключені від квартальних котелень в осіннь-зимовий період 2022/2023 року.

 

5. Джерела фінансування Програми

5.1. Фінансове забезпечення Програми здійснюється за рахунок коштів, які передбачені у бюджеті Калуської міської територіальної громади на 2022 рік.

5.2. Обсяги фінансування визначені у переліку заходів та можуть змінюватись на підставі рішень міської ради про внесення змін до бюджету Калуської міської територіальної громади на 2022 рік.

5.3. Фінансування Програми здійснюється відповідно до нормативно-правових актів (Бюджетний кодекс України, Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні).

 

6. Контроль за виконання Програми

6.1. Загальний контроль за виконанням Програми здійснює заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів.

6.2. Організацію виконання Програми здійснюють виконавчі органи міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 



 

ДОДАТКИ

1 Додаток до програми електропостачання.pdf Переглянути