ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

64

Дата реєстрації:

21.12.2016

Проголосовано:

22.12.2016 20:20:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 64

Текст:




64   РІШЕННЯ                                           

від   ____.____.2016р.  №  ______                                                             м.Калуш

    

Про затвердження технічної документації                     із землеустрою щодо встановлення (відновлення)      меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

КП «КАЛУСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ РИНОК»

 

              Розглянувши заяву  КП «КАЛУСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ РИНОК» щодо надання в постійне користування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст.  12, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки міського відділу в справах архітектури та містобудівного кадастру, управління Дергеокадастру у Калуському районі Івано-Франківської області, враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА:    

              1. Затвердити КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ РИНОК» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення автостоянки та ринку, на вул. Ринкова, 5.

              2. Надати в постійне користування КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ РИНОК» земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:08:014:0031), площею 0,5405 га, яка знаходиться на вулиці Ринкова, 5, для розміщення автостоянки та ринку (код КВЦПЗ:0315 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови).

              3. Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «КАЛУСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ РИНОК» виготовити документ, що посвідчує право користування земельною ділянкою та подати його на державну реєстрацію.

            4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

                      

 

                   Міський голова                                                      Ігор Матвійчук