ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

452

Дата реєстрації:

17.08.2022

Проголосовано:

25.08.2022 12:30:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 452

Текст:


 

Про внесення змін в рішення ради          

стосовно гр. Кобльовського І.В.             

        

       

             Розглянувши заяву громадянина Кобльовського Ігоря Васильовича, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, а також постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

 

ВИРІШИЛА:

           1. Внести зміни в рішення Пійлівської сільської ради №129-31/2020 від 24.04.2020 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду» стосовно громадянина Кобльовського Ігоря Васильовича, а саме:

          1.1. в п.3 рішення замінити слова та цифри «терміном на 49 (сорок дев’ять) років» словами та цифрами  «терміном на 7 (сім) років»;

          1.2. в п.4 рішення замінити слова та цифри «терміном на 49 (сорок дев’ять) років» словами та цифрами «терміном на 7 (сім) років».

 2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Мiський голова                                                                    Андрій НАЙДА