ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

75

Дата реєстрації:

21.12.2016

Проголосовано:

22.12.2016 20:43:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 75

Текст:




75.  РІШЕННЯ

від   __________    №  ______                                                                          м.Калуш       

                              

Про внесення змін                                                       

в рішення міської ради                                                 

 

            Розглянувши заяви громадян, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.12 Земельного Кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

            Внести зміни :

           1. В рішення міської ради від 27.10.2016 року №561 (вісімнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для ведення садівництва"  стосовно громадянина Закірова Олега Акіяновича.

             2. В рішення міської ради від 27.10.2016 року №561 (вісімнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для ведення садівництва"  стосовно громадянина Бібліва Михайла Миколайовича.


  1. . В рішення міської ради від 29.09.2016 року № 523 (шістнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для ведення садівництва"  стосовно громадянки Владики Любові Іванівни.

  2.            . В рішення міської ради від 17.09.2015 року № 3322 (шістдесят четверта сесія шостого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам пільгових категорій населення для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам пільгових категорій населення для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам пільгових категорій населення для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)"  стосовно громадянина Ляха Сергія Романовича.


              5. В пункт 1 рішення Калуської міської ради від 31.08.2016 року № 463 (п’ятнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про  внесення змін в рішення міської ради стосовно гр. Бігун М.І.", а саме: "Внести зміни в пункт 5 додатку до рішення Калуської міської ради від 17.09.2015 року № 3322 (шістдесят четверта сесія шостого демократичного скликання) «Про  надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам пільгових категорій населення для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки)», а саме: замість слів «Бігун Михайло Прокопович» читати Бігун Марія Іванівна».


  1. Виключити пункт 64 з додатку до рішення міської ради від 12.10.2016р. № 525 «Про затвердження протоколу засідання земельної комісії по виділенню земельних ділянок учасникам АТО від 18.05.2016р.» стосовно громадянина Маліборського Віталія Михайловича.

  2. В пункт 3 рішення Калуської міської ради від 23.05.2016 року № 321 (десята сесія сьомого демократичного скликання) "Про  скасування рішення, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та


обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Шостко І.А.", а саме: замість слів "кадастровий номер: 2610400000:28:004:0058" читати "кадастровий номер: 2610400000:28:004:0167".


  1. В рішення міської ради від 27.10.2016 року №561 (вісімнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для ведення садівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для ведення садівництва"  стосовно громадянки Галій Марії Михайлівни.

  2. В рішення міської ради від 24.11.2016 року №606 (дев’ятнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для гаражного будівництва"  стосовно громадянки Кондратюк Марії Григорівни.

  3. В рішення міської ради від 29.09.2016 року №522 (шістнадцята сесія сьомого демократичного скликання) "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва", а саме: замість слів "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для гаражного будівництва" читати "Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для гаражного будівництва"  стосовно громадянки Шингарьової Валентини Валеріївни.


 


  1.  1. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.


 

 

        Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук