ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

567

Дата реєстрації:

27.09.2022

Проголосовано:

29.09.2022 12:38:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 567

Текст:


  

 

Про затвердження проекту землеустрою           

щодо відведення земельної ділянки                      

у постійне користування

ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ

НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 

           Розглянувши заяву ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування та проект землеустрою, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 92, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Затвердити ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування, для розміщення та постійної діяльності Національної поліції, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції, яка знаходиться в районі вул. Глібова, м. Калуш (код КВЦПЗ 15.10).

            2. Надати ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ у постійне користування земельну ділянку площею 1,6000 га, кадастровий номер: 2610400000:29:001:0068, яка знаходиться в районі вул. Глібова, м. Калуш, для розміщення та постійної діяльності Національної поліції, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції (код КВЦПЗ 15.10).

 

            3. Зобов’язати ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ провести реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства України.

          4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

          5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Міський голова                                                                          Андрій НАЙДА             



 

ДОДАТКИ

1 Поліція.pdf Переглянути