ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Юрій Рекунов

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

547

Дата реєстрації:

13.10.2022

Проголосовано:

13.10.2022 17:01:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    17

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 547

Текст:


  

 







 








Про визначення виробника, виконавця та надавача комунальних послуг міста Калуша  


 

 

В зв’язку із припиненням державного підприємства «Калуська теплоелектроцентраль-Нова» шляхом приєднання до ТОВ «Костанза», код ЄДРПОУ 39822094, та переходом усіх прав та обов’язків ДП «Калуська теплоелектроцентраль-Нова», отриманням ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії суб’єктом господарювання ТОВ «Костанза», код ЄДРПОУ 39822094, та з метою забезпечення теплопостачання міста Калуша, керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.13 Закону України «Про теплопостачання»,Законом України «Про житлово-комунальні послуги», наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 25.04.2005  № 60, міська рада

ВИРІШИЛА:

 

         1.      Визначити суб’єкт господарювання Товариство з обмеженою відповідальністю «Костанза», код ЄДРПОУ 39822094, (в особі філії «Калуська ТЕЦ» Товариства з обмеженою відповідальністю «Костанза» код ЄДРПОУ ВП – 44576151) виробником та централізованим постачальником теплової енергії для всіх категорій споживачів м.Калуша, які отримують теплову енергію від мереж, які належать Калуській міській територіальній громаді.

           2.      Визначити Товариство з обмеженою відповідальністю «Костанза», код ЄДРПОУ 39822094,(в особі філії «Калуська  ТЕЦ» Товариства з обмеженою відповідальністю «Костанза» код ЄДРПОУ ВП – 44576151) виробником та виконавцем послуги з централізованого опалення для об’єктів усіх форм власності м.Калуша, які отримують теплову енергію від мереж, які належать Калуській міській територіальній громаді, з моменту набрання чинності даного рішення.

            3. Визначити комунальне підприємство «Калуська енергетична Компанія» теплотранспортуючою організацією, що здійснює транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, що є комунальною власністю Калуської міської територіальної громади.

             4. Відносини між ТОВ «Костанза» (в особі філії «Калуська ТЕЦ» ТОВ «Костанза»), як теплогенеруючою організацією, виробником та виконавцем послуги з постачання теплової енергії та КП «Калуська енергетична Компанія», як теплотранспортуючою організацією, здійснюються виключно на договірних засадах.

        5. Визначити комунальне підприємство «Калуська енергетична Компанія» виробником та виконавцем послуги з централізованого опалення для об’єктів усіх форм власності м.Калуша, які отримують теплову енергію від квартальних котелень комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія», з моменту набрання чинності даного рішення.

         6. Рішення набирає чинності з моменту його прийняття.

         7. Рішення Калуської міської ради від 30.07.2020 №3319 «Про концепцію теплопостачання м.Калуша» вважати таким, що втратило чинність.

     

 

 

 

Міський голова                                                                     Андрій НАЙДА