ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Юрій Соколовський

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

626

Дата реєстрації:

27.10.2022

Проголосовано:

27.10.2022 13:10:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 626

Текст:











  

Про звернення Калуської міської ради  щодо встановлення тарифів на виробництво теплової 

 

 

 
   

 

 

 

(_____________ сесія восьмого                                                    

демократичного  скликання

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад» , міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

     1. Схвалити та направити звернення Калуської міської ради Голові Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг   Костянтину Ущаповському  (додається).

 

     2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови Богдана Білецького.

 

 

 

                Міський  голова                                                      Андрій НАЙДА

 

 

 

Голові Національної комісії,

що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

Костянтину УЩАПОВСЬКОМУ

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

          ТОВ «КОСТАНЗА»   - централізований постачальник теплової енергії для населення,  підприємств, установ та організацій міста Калуша. Зокрема, від даного товариства теплопостачанням мають забезпечуватися 143 житлових багатоквартирних будинків, 9 гуртожитків,  27 бюджетних установ, (6 шкіл, 5 садочків, 2 коледжі, музична школа, поліція, військова частина, поліклініка, дитяча поліклініка, дитячо-юнацька спортивна школа, палац культури, податкова, державний орган із реєстрації актів громадянського стану, юстиція, інші), а також 20 інших споживачів серед яких і промислові підприємства, у тому числі очисні споруди. Таким чином на ТОВ «КОСТАНЗА» покладається виконання соціально-важливої функції для значної кількості споживачів теплової енергії міста Калуша.

13 жовтня 2022 року Рішенням №1664 «Про визначення виробника, виконавця та надавача комунальних послуг міста Калуша» Калуська міська рада, в зв’язку із припиненням державного підприємства «Калуська теплоелектроцентраль-Нова» шляхом приєднання до ТОВ «КОСТАНЗА» та переходом усіх прав та обов’язків ДП «Калуська теплоелектроцентраль-Нова», отриманням ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії суб’єктом господарювання ТОВ «КОСТАНЗА», визначила ТОВ «КОСТАНЗА» в особі Філії «КАЛУСЬКА ТЕЦ» ТОВ «КОСТАНЗА» централізованим постачальником теплової енергії для всіх категорій споживачів м. Калуша, які отримують теплову енергію від мереж, які належать Калуській міській громаді.

          З метою унеможливлення  зриву початку проведення у місті Калуші опалювального періоду 2022-2023 року, беручи до уваги Закон України від 29 липня 2022р. №2479-ІХ Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування, яким передбачено мораторій на підвищення цін (тарифів) на ринку природного газу та у сфері теплопостачання, звертаємось до Вас та всіх членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у  сферах енергетики та комунальних послуг за підтримкою та просимо встановити для ТОВ «КОСТАНЗА» в особі Філії «КАЛУСЬКА ТЕЦ» ТОВ «КОСТАНЗА» тарифи на виробництво теплової енергії для всіх категорій споживачів, які були встановлені для ДП «КАЛУСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ-НОВА»   постановою НКРЕКП від 23.06.2021   № 2026 із змінами  і, які є складовою кінцевих тарифів на послуги з постачання теплової  енергії, що встановлюються органом місцевого самоврядування.

Переконані, що спільна плідна наша праця дозволить забезпечити своєчасний початок опалювального сезону та життєдіяльність міста Калуша в умовах воєнного стану, наближатиме нашу перемогу над – країною-агресором російською федерацією та стане запорукою розбудови Української держави!