ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

666

Дата реєстрації:

15.11.2022

Проголосовано:

24.11.2022 11:38:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 666

Текст:



                                                                                              



Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення 

меж частини земельної ділянки,

на яку поширюються право сервітуту

АТ “ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО”


 

         Розглянувши заяву ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної  ділянки, на яку поширюється право сервітуту,  керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 98, 99, 100, 101, 122, 124-1, 186 Земельного Кодексу України, ст. 25, 55¹ Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою,  постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту для будівництва трансформаторної підстанції 10/0,4 Кв, площею 9,1360 га, яка знаходиться за межами населеного пункту  с. Пійло Калуського району (кадастровий номер 2622885200:03:001:0001) частина земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту площею 0,0006 га,  .

          2. Укласти терміном на 5 років з АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» договір сервітутного користування на земельну ділянку вказаних в п.1 цього рішення.

          3. Встановити плату за сервітутне користування у розмірі  12 (дванадцять) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що передана в користування.

         4. Зобов’язати АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» укласти в місячний термін договір сервітутного користування та подати його на державну реєстрацію.

         5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.



Міський голова                                                        Андрій НАЙДА