ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Тарас Нижник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

728

Дата реєстрації:

07.12.2022

Проголосовано:

21.12.2022 11:52:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 728

Текст:


 

  

Про проведення громадського обговорення

щодо найменування чи перейменування назв

вулиць, провулків, проїздів, бульварів, проспектів,

площ, майданів, скверів та інших об’єктів права

власності визначених законом на території

Калуської міської територіальної громади

 

 

Відповідно до ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен права власності (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв та дат історичних подій» від 24.05.2012 № 4865-VI, Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» від 09.04.2015 № 317-VII, Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.10.2012 № 989, з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо найменування та перейменування назв вулиць, провулків, проїздів, бульварів, проспектів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності визначених законом на території Калуської міської територіальної громади та врахування їх думки під час прийняття відповідного рішення, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

            1. Провести громадське обговорення щодо найменування чи перейменування назв вулиць, провулків, проїздів, бульварів, проспектів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності визначених законом на території Калуської міської територіальної громади у формі електронної консультації на офіційному веб-сайті Калуської міської ради.

            2. Питання, що виноситься на громадське обговорення – перейменування вулиць, провулків, проїздів, бульварів, проспектів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності визначених законом на території Калуської міської територіальної громади згідно з додатком.

            3. Строк проведення громадського обговорення два місяці, з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення.  

            4. У рамках громадського обговорення планується здійснення заходів пов’язаних з вивченням громадської думки жителів Калуської міської територіальної громади шляхом проведення відповідних консультацій та отриманням відповідних пропозицій (зауважень) щодо найменування чи перейменування провулків, проїздів, бульварів, проспектів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності визначених законом.

            5. Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Калуської міської ради.

            6. Відповідальній особі за проведення громадського обговорення оприлюднити Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення на офіційному веб-сайті Калуської міської ради.

            7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого.

 

 

 

 

Міський голова                                                                 Андрій Найда

 
 

                                                                           Додаток

                                                                           до рішення Калуської міської ради

                                                                            ___________ року № _____

 

 
Перелік вулиць, провулків, проїздів, бульварів, проспектів, площ, майданів, скверів та інших об’єктів права власності визначених законом на території Калуської міської територіальної громади перейменування яких виноситься на громадське обговорення

 

Місто Калуш:


  1. вул. Глінки.

  2. вул. Дружби.

  3. вул. Іскри.

  4. вул. Ломоносова.

  5. вул. Менделєєва.

  6. вул. Рилєєва.

  7. вул. Пушкіна.

  8. вул. Чайковського.

  9. вул. Черняховського.


10. вул. Чехова.

Село Боднарів

1. вул. Гагаріна.

2. вул. Правди.

3. вул. Травнева.

Село Вістова


  1. вул. 9 травня


Село Мислів


  1. вул. Дружби.

  2. вул. Ковпака.


Село Пійло


  1. вул. Ковпака.

  2. вул. Семанишина.


Село Ріпянка

1. вул. 1 травня.

Село Студінка

1. вул. Гастелло.

2. вул. Мічуріна.

3. вул. Севастопольська

Село Тужилів

1. вул. 9 травня.



Секретар міської ради                                                                                           ВікторГІЛЬТАЙЧУК