ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

673

Дата реєстрації:

15.11.2022

Проголосовано:

21.12.2022 12:29:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 673

Текст:


Про надання дозволу на розроблення         

проекту землеустрою щодо відведення 

земельної ділянки в оренду

ТОВ «СЕМАРГЛА»

 

 

           Розглянувши заяву ТОВ «СЕМАРГЛА» про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 123, 134 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об'єктів», постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЕМАРГЛА» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 2,0844 га, яка знаходиться в районі вул. Промислова, м. Калуш, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

            2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЕМАРГЛА» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

             4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА