ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельник В.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

706

Дата реєстрації:

02.12.2022

Проголосовано:

21.12.2022 12:40:55

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 706

Текст:


 



 Про відмову у затвердженні технічних       

документацій із землеустрою щодо                      

інвентаризації земельних ділянок та

надання в оренду земельних ділянок

 ФГ «ЧАГРІВ АГРО»

 

             Розглянувши заяви ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ЧАГРІВ АГРО» про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок та технічні документації із землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України від 19.10.2022 № 2698-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», Законом України «Про землеустрій», ст. 12, 124, 134, 135 Земельного кодексу України,  постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Відмовити  ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ЧАГРІВ АГРО» у затвердженні технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 2,6274 га, яка знаходиться за межами населеного пункту села Мостище, Калуського району, Івано-Франківської області та площею 6,8873 га, яка знаходиться за межами населеного пункту села Копанки, Калуського району, Івано-Франківської області на підставі ч. 2 ст. 124 Земельного кодексу України, у зв’язку з тим, що передача в оренду земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності, здійснюється за результатами проведення земельних торгів.

  

              2.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

 

 

 

Міський  голова                                                                         Андрій НАЙДА